Xbox Game Pass mod desteği

borasrkya

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yakın zamanda Xbox Game Pass almayı düşünüyorum fakat mod desteği olmadığını duydum. Yani bu kısmen Türkçe dil yaması yapamayacağımız anlamına geliyor. Doğru mudur? Kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

TR yama yapılabiliyor. Biraz uğraştırıcı sadece.
Şöyle bir video var:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Xbox Game Pass oyunları Windows'un UWP platformuyla yazılıyor. Direkt Steam veya diğer platformlarda oynadığınız oyundan farklı bir altyapı kullanıyor. Yamalar çalışmayacaktır. Bazı yama grupları Game Pass için ayrıca port yapmış diye biliyorum. Ancak şu anda modlama işi pek uygun görünmüyor.

TR yama yapılabiliyor. Biraz uğraştırıcı sadece.
Şöyle bir video var:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Teşekkürler.
Xbox Game Pass oyunları Windows'un UWP platformuyla yazılıyor. Direkt Steam veya diğer platformlarda oynadığınız oyundan farklı bir altyapı kullanıyor. Yamalar çalışmayacaktır. Bazı yama grupları Game Pass için ayrıca port yapmış diye biliyorum. Ancak şu anda modlama işi pek uygun görünmüyor.
Teşekkür ederim baya üzdü bu bilgi.

Bunu yapın. İlk yöntemden hem daha kolay hem de Skyrim ve Fallout 4 için de kullanabiliyorsun. İlk yöntem Skyrim ve Fallout 4 için işe yaramıyor.

Modlamaya açık oyunlar var aslında. Skyrim mesela. Oyunun kenarında bir... Simgesi çıkıyor ve ona basıldığında da modları etkinleştir sekmesi geliyor.
Görselde en sağda. Ama bu belli oyunlarda var. Skyrim ve Fallout 4 misal.

game lpass.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı