Xbox Game Pass ne işe yarıyor?

Nasıl hocam?
Ekran görüntüsü 2023-12-31 171344.png

Farming smilatör 2022 gibi Cyberpunk 2077 gibi oyunlar var mı?

Ve bu iki oyun ne kadara satılıyor?

Anladığım kadarıyla Game Pass'in olayı şu doğru mudur?

Bu Game Pass oyun Launcher'ı gibi bir şey aynı EA play gibi aylık belirli bir ücret ödeme karşılığında kütüphanesinde bulunan oyunları normal fiyatından daha ucuza satıyor doğru mudur?
Farming Sim 2022 var, Cyberpunk 2077 yok.

Game Pass bir oyun dijital oyun servisi değil, Xbox bir oyun dijital oyun servisi. Aynı Steam gibi çalışıyor. Xbox konsolu mağazasının bilgisayara uyarlanmış hâli gibi düşünün. Game Pass ise Xbox'ın bir abonelik hizmeti.
Ayrıca Game Pass aboneliği bittiğinde ise Game Pass'e erişim kapanıyor yeniden aboneliği başlatmanız gerekiyor.
Doğru.
Teşekkürler ikinizide yordum özür diliyorum o zaman Game Pass mantıklı gibi ne diyorsunuz ayrıca bu oyunları satın aldıktan sonra yüklememiz gerekiyor değil mi?
Evet, yüklemeniz gerekiyor ve sisteminiz üzerinden oynuyorsunuz.

Farming smilatör 2022 gibi Cyberpunk 2077 gibi oyunlar var mı?

Ve bu iki oyun ne kadara satılıyor?

Anladığım kadarıyla Game Pass'in olayı şu doğru mudur?

Bu Game Pass oyun Launcher'ı gibi bir şey aynı EA play gibi aylık belirli bir ücret ödeme karşılığında kütüphanesinde bulunan oyunları normal fiyatından daha ucuza satıyor doğru mudur?

Ayrıca Game Pass aboneliği bittiğinde ise Game Pass'e erişim kapanıyor yeniden aboneliği başlatmanız gerekiyor.

Bu arada Game Pass kütüphanesindeki oyunları satın almadan oynayabiliyorsunuz ama bir oyunu tamamen edinmek isterseniz oyun da alabilirsiniz.

Bazı oyunlar diğer platformlara göre baya uyguna satılabiliyor onu da degerlendirebilirsiniz bazen.

Bu arada Game Pass kütüphanesindeki oyunları satın almadan oynayabiliyorsunuz ama bir oyunu tamamen edinmek isterseniz oyun da alabilirsiniz.

Bazı oyunlar diğer platformlara göre bayağı uyguna satılabiliyor onu da degerlendirebilirsiniz bazen.

1 aylık satın aldığım zaman belirli oyunları 1 ay süre ile istediğim zaman oynayabiliyorum değil mi?

Evet hocam. Yükleyip oynayabiliyorsunuz satın alma olayı yok yani.

İyiymiş mantıklı gibi geldi bana.

Hocam peki ben Game Pass üzerinden oynadığım FS 22'yi Steam üzerinden oynayan arladaşım ile beraber oynayabilir miyim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı