Xbox Game Pass normal üyelik ile Ultimate farkı nedir?

Game Pass almayı düşünüyorum PC oyuncusuyum Ultimate'in farkı nedir normal üyelikte alsam tüm oyunlara erişebiliyor muyum kısaca farkı nedir?

Ultimate konsolda da pc'de de oynanabiliyor. Artı olarak VPN kullanarak bulut oyun hizmeti xCloud üzerinden (destekleyen game pass oyunlarını) oynayabilirsiniz.
 
Normalde yani diğer ülkelerde Ultimate alınca xCloud kullanabiliyorsun. Yani Xbox'ın kendi Cloud sistemi. Türkiye'de ise avantajlar hariç pek bir farkı yok.
 
Avantajlar özelliği var bazı oyunlarda oyun içi para veriyor. Ayrıca Ultimate aldığınızda hem Xbox Series konsollarda hemde PC'de oynayabilirsiniz. GamePass PC alırsanız sadece PC üzerinden oynayabilirsiniz. xCloud olayı Türkiye için yok bu yüzden pekte bir faydası olmuyor. Konsol kullanmıyorsanız PC versiyonu almanızı öneririm.
 
Avantajlar özelliği var bazı oyunlarda oyun içi para veriyor. Ayrıca Ultimate aldığınızda hem Xbox series konsollarda hem de PC'de oynayabilirsiniz. Game Pass PC alırsanız sadece PC üzerinden oynayabilirsiniz. xCloud olayı Türkiye için yok bu yüzden pek de bir faydası olmuyor. Konsol kullanmıyorsanız PC versiyonu almanızı öneririm.

Herhangi bir oyun içi para verme durumu yok normal PC Game Pass'le aynı yanlış bilgi vermeyelim hocam
 
Ekran görüntüsü 2024-04-26 211540.pngEkran görüntüsü 2024-04-26 211515.png
 
Herhangi bir oyun içi para verme durumu yok normal PC Game Pass'le aynı yanlış bilgi vermeyelim hocam
Eğer Ultimate almazsanız Avantajlar özelliğine erişemezsiniz. Avantajlar özelliğinde bazı oyunlarda oyun içi kart paketleri veya para veriliyor. Örneğin F1 23'te Pitcoin veriyormuş. Fakat PC sürümündeki oyunda vermiyor. Sadece Konsol sürümündeki oyunda oyun içi özellikler var. Onun harici sponsorlu uygulamalarda ücretsiz premium verme olayı falanda olabiliyor. Örneğin Discord Nitro vermişti bir keresinde.
1714155478452.png
 
Eğer Ultimate almazsanız avantajlar özelliğine erişemezsiniz. Avantajlar özelliğinde bazı oyunlarda oyun içi kart paketleri veya para veriliyor. Örneğin F1 23'te PitCoin veriyormuş. Fakat PC sürümündeki oyunda vermiyor. Sadece konsol sürümündeki oyunda oyun içi özellikler var. Onun harici sponsorlu uygulamalarda ücretsiz premium verme olayı falanda olabiliyor. Örneğin Discord Nitro vermişti bir keresinde.
Eki Görüntüle 2179379

Pardon benim mallığım başta avantaj yazdığını görmemişim avantajların nasıl olduğunu biliyorum. :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı