Xbox Game Pass üyeliğinde 18 yaş üstü oyunlar indirilebilir mi?

Benim hesabımın yaşı küçüktü kod ile Game Pass'i aktifleştirdim. Şimdi tüm oyunlar gözükmüyor. Microsoft hesabımın yaşını güncelledim fakat hala oyunların tamamı yaş kısıtlaması yüzünden gözükmüyor. Ne yapabilirim bir bilginiz var mı?

Hocam uzun zaman önce bir tane video sayesinde sorunu çözmüştüm. Tam olarak nasıl çözdüğümüzü hatırlamıyorum fakat aşağı yukarı şöyleydi. Yeni bir Microsoft hesabı açıyorsun biz bu hesaba "X" hesabı senin şu anki hesabına ise "y" hesabı diyelim. Sen 18 yaşından büyük "X" hesabını kurduktan sonra, "y" hesabını kendi ailene gibi bir şeye alıyorsun. Yani "X" hesabı ebeveyn "y" hesabını ise çocuk hesabı yapıyorsun. Ondan sonra "X" hesabından "y" hesabına +18 oyunları indirebilme, görebilme yetkisi veriyorsun. Verdikten sonra "y" hesabın ile istediğin oyuna girebilirsin. Buna benzer bir çözüm yöntemi vardı. Detaylarını hatırlamıyorum. YouTube'da gezinirseniz dediğim videoyu bulabilirsiniz. Biraz zor bulmuştum.
 
Benim hesabımın yaşı küçüktü kod ile gamepassi aktifleştirdim. Şimdi tüm oyunlar gözükmüyor. Microsoft hesabımın yaşını güncelledim fakat hala oyunların tamamı yaş kısıtlaması yüzünden gözükmüyor. Ne yapabilirim bir bilginiz var mı?
Hani Yada Benim 50gr Pastırmam, Pastırmam Konyalıdan Başkasına Bastırmam Ahh Ahh,
Bilmem Bence Olmaz (Konyayı Severim)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı