Xbox Game Pass Ultimate ucuza nereden alınır?

pyeso

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Xbox Series S için uyguna Xbox Game Pass Ultimate nereden bulabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Konsol için değil mi?

Ultimate paket hem konsol da hem PC de çalışıyor diye biliyorum ama araştırın bir yine de. Bir de bu kodlar ilk defa kod kullanacak kişiler için geçerli oluyor genelde, ilan açıklamalarını okuyup almanızda fayda var.

Ultimate paket hem konsol da hem PC de çalışıyor diye biliyorum ama araştırın bir yine de. Bir de bu kodlar ilk defa kod kullanacak kişiler için geçerli oluyor genelde, ilan açıklamalarını okuyup almanızda fayda var.

Kod olarak değil de hesap olarak veriyorlar.

Hocam dediğiniz çok doğru fakat ben Ultimate kodu satan kişilerede sorduğumda konsolda çalışmaz sadece PC diyorlar ama Ultimate satıyorlar. O nasıl oluyor anlayamadım bir türlü.

Hocam dediğiniz çok doğru fakat ben Ultimate kodu satan kişilerede sorduğumda konsolda çalışmaz sadece PC diyorlar ama Ultimate satıyorlar. O nasıl oluyor anlayamadım bir türlü.

Satılan Ultimateler xCloud da desteklemiyor, muhtemelen kodlar Discord'un bedava verdiği Game Pass kodları, PC için alınabilecek en mantıklı ve ucuzu bunlar ama konsol için bir öneri yapamayacağım, biraz zor konsol için bulmak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı