Xbox Game Pass Ultimate Windows 7'de Çalışır mı?

Sadece Windows 10 1903 sürüm ve üzerinde çalışıyor.

Kardeşim HDD bozuk Win 10 ona ağır geliyor SSD alana kadar bir süre Win 7 idare edeceğim. Kapiş.

Gamepass çalışsa bile (ki çalışmıyor) birçok oyun Windows 10 üstünü istiyor. Nedir bu Windows 7 sevdası anlamış değilim.

Asıl nedir bu Windows 10 sevdası anlamış değilim. O kadar bug, lag ve çökmeye rağmen bu çöp sistemi nasıl kullanabiliyorsunuz ve memnunsunuz anlamadım.
Kardeşim HDD bozuk Win 10 ona ağır geliyor SSD alana kadar bir süre Win 7 idare edeceğim. Kapiş.

HDD'nin bozuk olmasıyla alakası yok Windows 10 zaten HDD'de berbat.

Asıl nedir bu Windows 10 sevdası anlamış değilim. O kadar bug, lag ve çökmeye rağmen bu çöp sistemi nasıl kullanabiliyorsunuz ve memnunsunuz anlamadım.

Eskiden Windows 7 kullanıyordum ve her gün mavi ekran alıyordum şu an Win 10'dayım ve 0 mavi ekran yaklaşık 2.5 2 yıl falan olmuştur.

Eskiden Windows 7 kullanıyordum ve her gün mavi ekran alıyordum şu an Windows 10'dayım ve 0 mavi ekran yaklaşık 2.5 2 yıl falan olmuştur.

Olabilir belki bilgisayarın donanımı eski Windows sürümüyle uyumlu değildi veya yazılımla çözülebilecek bir sorundu ve sende uğraşmak istemediğinden direkt yeni Windows sürümüne geçmek istedin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı