Xbox gamepad için şarj edilebilir pil ve şarj adaptörü önerisi

Çob4nn

Centipat
Xbox gamepad için kullanacağım. Duracell Piller çok çabuk bitiyor. Şarj edilebilir pil ve pilleri bittiğinde şarj etmek için adaptör alacağım. Öneriniz var mı?

Xbox'ın orijinal seti var, şu an ne kadar bilmiyorum ama normal şarj edilebilir pillerle de uyumlu sanırım.

Hocam yeşil olan 2600MAH daha iyi değil mi? Ve Varta diye bir marka var oda çok satmış.

Dediğiniz Pro olmayan tek seferde daha uzun kullanim suresi sunsa da daha cabuk kapasitesini yitiriyor. En gec bir yilin sonunda muhtemelen tekrar satin almak zorunda kalirsiniz. Gri olan Pro'lar kapasitesi bir tik daha dusuk ancak tekrar kullanim omru daha fazla.

Ben alirken konulara bayağı bakmistim, en cok onerilen acik ara GP'lerdi. İsterseniz Varta'da alabilirsiniz tabii. Cok buyuk farklar olmayacaktir. Sadece vartanin kullanim omru hakkinda bilgiye sahip olmadigimi da belirteyim.

Son düzenleme:
Dediğiniz Pro olmayan tek seferde daha uzun kullanim suresi sunsa da daha cabuk kapasitesini yitiriyor. En gec bir yilin sonunda muhtemelen tekrar satin almak zorunda kalirsiniz. Gri olan Pro'lar kapasitesi bir tik daha dusuk ancak tekrar kullanim omru daha fazla.

Ben alirken konulara bayağı bakmistim, en cok onerilen acik ara GP'lerdi. İsterseniz Varta'da alabilirsiniz tabii. Cok buyuk farklar olmayacaktir. Sadece vartanin kullanim omru hakkinda bilgiye sahip olmadigimi da belirteyim.
Pro almaya karar verdim. 1500 defa şarj edilebiliyormuş. Birde şarj etmek için aynı markanınmı adaptörünü tavsiye ediyorsunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı