Xbox gamepad pili hızlı mı bitiyor?

Uzayra

Centipat
Xbox gamepad pilim günde aşağı yukarı dört saat kullanmama rağmen bir haftada bitiyor. Bazen o kadar da sürmüyor. Ayrıca titreşimleri de kapalı kullanıyorum. Bu normal mi? Şarj edilebilir pil almayı da düşünüyorum. Sizce hangi marka almalıyım?

Ben şarj edilebilir Duracell 2500+2500 mAh ayrıyeten GP recyko+ 1300+1300 mAh piller ile dönüşümlü kullanıyorum.
Duracell 1 ay civarı gidiyor benim kullanımım da, recyko+ ise 2-3 hafta gidiyor.
Çok sık kullanmıyorum bu sıralar, size tavsiyem şarj edilebilir pil kesinlikle alın, çok kârlı oluyor ilerleyen süreçte.
GP veya Duracell alabilirsiniz.

Xbox gamepadi ilk aldığımda bende şaşırmıştım emiyor resmen pili. F710'dan geçmiştim F710'un 1 ayda bitirdiği pili Xbox 1 haftada bitiriyor. Duracell'in 2500 MAh'lık şarj edilebilir pilini aldım tavsiye ederim.

Xbox gamepadi ilk aldığımda bende şaşırmıştım emiyor resmen pili. F710'dan geçmiştim F710'un 1 ayda bitirdiği pili Xbox 1 haftada bitiriyor. Duracell'in 2500 MAh'lık şarj edilebilir pilini aldım tavsiye ederim.
Yanında şarj eden adaptörü veriyor mu? Ayrıca 2 pil gösteriyor. 4lü paketi olsa daha iyi olur. Çünkü ikisi bitince direk diğer ikisini takardım.

Ben şarj edilebilir Duracell 2500+2500 mAh ayrıyeten GP recyko+ 1300+1300 mAh piller ile dönüşümlü kullanıyorum.
Duracell 1 ay civarı gidiyor benim kullanımım da, recyko+ ise 2-3 hafta gidiyor.
Çok sık kullanmıyorum bu sıralar, size tavsiyem şarj edilebilir pil kesinlikle alın, çok kârlı oluyor ilerleyen süreçte.
GP veya Duracell alabilirsiniz.
Ürünlerde genelde garanticiyim. GP piller gerçekten güvenilir mi? Yaklaşık olarak 800tl istiyor dörtlü kutusuna. Değer mi ?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı