Xbox Gamepad Yeni Sürüm Kodları Nelerdir?

Kaan23

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, PC için Xbox One kontrolcüsü alacağım ancak ilk sürüm kontrolcülerin kötü olduğunu biliyorum(Xbox One almıştım) daha sonra yeni sürüm çıkartıp düzelttiler diye hatırlıyorum o modellerin kodlarını bilen var mı? Yanlış gamepad almak istemiyorum. Teşekkürler şimdiden.

Bende ilk sürüm 3.5mm kulaklıkçıkışsız ve yine ilk sürüm kulaklık çıkışlı Xbox One gamepad mevcut. İkisinde de kalite farkı hissetmedim. Aynı şekilde geçtiğimiz günlerde Vatan Bilgisayarda yeni nesil Xbox One S kontrolcüsünü deneyimledim. Lezzeti aynı kalitedeydi. :)

Bende ilk sürüm 3.5mm kulaklıkçıkışsız ve yine ilk sürüm kulaklık çıkışlı Xbox One gamepad mevcut. İkisinde de kalite farkı hissetmedim. Aynı şekilde geçtiğimiz günlerde Vatan Bilgisayarda yeni nesil Xbox One S kontrolcüsünü deneyimledim. Lezzeti aynı kalitedeydi. :)
Hocam şöyle ki hatırladığım kadarıyla rb lb ve tetiklerde bir değişikliğe gitmişti microsoft. Çünkü özellikle rb lbler çok kötüydü mouse tuşuna tıklar gibi bir hissiyat oluşturuyordu.

Tetiklerde bir lezzet farkı yok yalnız sadece RB, LB için tıklatma sesi farklı elimdeki kontrolcülerde. Hissiyat aynı. Vatandaki mağaza ortamı tıklatma sesini bana iyi deneyimletmedi lakin hissiyatı yine benzerdi. Lezzet farkı yok gibi birşey benim için. Ama yeni kolların avantajı var. Bluetooth çok büyük nimet.

Tetiklerde bir lezzet farkı yok yalnız sadece RB, LB için tıklatma sesi farklı elimdeki kontrolcülerde. Hissiyat aynı. Vatandaki mağaza ortamı tıklatma sesini bana iyi deneyimletmedi lakin hissiyatı yine benzerdi. Lezzet farkı yok gibi birşey benim için. Ama yeni kolların avantajı var. Bluetooth çok büyük nimet.
O zaman X360 kolu baksam daha iyi olur benim için. Açıkçası 360 kolundan çok memnundum ancak One kontrolcüsünün o rb lb kısmı gerçekten rezil ötesi.

Tercih meselesi kesinlikle. Ben XOne kolu aşırı alıştığım için artık diğer kolları elimde tutasım gelmiyor. Özellikle Playstation tarafının kollarını hiç tutamıyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı