Bahsettiğiniz dijital oyun alım satımı yıllardır var. Oyun fiyatlarının da artışıyla zaten birçok kullanıcı bu şekilde kullanıyor. Özellikle PlayStation tarafında oyunun 2, PS4-PS5 ortak çıkan bir oyunsa 3 farklı kullanıcı tarafından "kardeşlik" adı altındaki sistemle oynamak çok uzun zamandır mümkün. Xbox için bu sistem P1-P2 hakları şeklinde. İsterseniz oyunun kendisini tek başınıza oynayıp tüm hakları ya da P1-P2 ayrı şekilde de satabilirsiniz. Belli başlı forumlardaki başlıklara bakabilirsiniz.Simdi ben bir tane oyun almak istiyorum ama oyunu alacagima PC'de oldugu gibi oyuna sahip olan bir hesap satilan bir yer var midir?
Evet satılıyor ben 75 TL'ye FIFA 23 aldım 2 haftadır sorunsuz kullanıyorum Online giriyor oyundan atma sorunu da yok.
Peki MW2 alsam multiplayer girebilir miyim ve bunlar kaç aylık insanlar benim diye satıyor ama madem 2 kişiye satıyor neden 1600TL'lik oyun 150TL.
Multi girebilirsiniz ancak 2 kişiye satma olayı bence yalan daha çok kişiye satılıyordur muhtemelen.
Yani multiplayer girsem diğer kişide girse ne olur ve çok ugrasitir mi hep hesap değiştirmek örneğin ben RDR2 alsam mı kârlı olur yoksa bu gibi sitelerden mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.