Xbox için Microsoft Store'dan nasıl oyun alınır?

WayneR

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. Microsoft Store üzerinden (telefon ile) Xbox için oyun alacağım. Microsoft Store'un Xbox sayfasına geldim, satın ala tıkladım. Sorularım şöyle:
1-key olarak mı gelecek yoksa hesaba mı gelecek?
2-satın ala tıkladığımız zaman hesap istiyor, Xbox'da kullandığımız hesabı girmek zorunda mıyız? Farklı bir hesap girsek kendi xbox'ımızda etkinleştirebilir miyiz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Xbox kullanıyorum sana anlatayım.
1. Key değil hesaba bağlanacak uygulamalarım ve oyunlar sayfasından sahip olunan oyunlar kısmında gözükecek ve istediğin zaman indirebileceksin.
2.hangi oyunu alacağını bilmiyorum ama eğer hesabında Xbox Game Pass Ultimate'ya da Xbox Live Gold varsa sana özel indirim olacaktır varsa kendi hesabında bu üyeliklerden biri kendi hesabına almanı öneririm eğer kardeşlik yapacaksan indirimli olan hesaptan al.

Mesela hesap arkadaşının o hesabı kendi Xbox'undan ev hesabı yap o da aynısını senin hesabın için kendi Xbox'unda yapsın bu sayede üyelikte paylaşmış olursun.

Eğer başka sorun olursa yazabilirsin.

Düzeltme: Eğer kendi hesabına satın alırsan bu oyun PC ile uyumlu ise kendi Windows cihazından Store'dan indirebilirsin. Tabii bu başka hesap içinde geçerli ama Microsoft hesabına windowsdaki her şeyin geçtiği için özel bilgilerinde ortaya serilir.

Son düzenleme:
Bende Xbox kullanıyorum sana anlatayım.
1. Key değil hesaba bağlanacak uygulamalarım ve oyunlar sayfasından sahip olunan oyunlar kısmında gözükecek ve istediğin zaman indirebileceksin.
2.hangi oyunu alacağını bilmiyorum ama eğer hesabında Xbox Game Pass Ultimate'ya da Xbox Live Gold varsa sana özel indirim olacaktır varsa kendi hesabında bu üyeliklerden biri kendi hesabına almanı öneririm eğer kardeşlik yapacaksan indirimli olan hesaptan al.

Mesela hesap arkadaşının o hesabı kendi Xbox'undan ev hesabı yap o da aynısını senin hesabın için kendi Xbox'unda yapsın bu sayede üyelikte paylaşmış olursun.

Eğer başka sorun olursa yazabilirsin.

Düzeltme: Eğer kendi hesabına satın alırsan bu oyun PC ile uyumlu ise kendi Windows cihazından Store'dan indirebilirsin. Tabii bu başka hesap içinde geçerli ama Microsoft hesabına windowsdaki her şeyin geçtiği için özel bilgilerinde ortaya serilir.
Anlaşıldı, teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı