Xbox kolu hangi satıcıdan alınmalı?

AA veya AAA pilin boyutunu ifade eder. AA standart kalem pildir, AAA ise ince kalem pildir.

AA boyutunda olan kalem pillerden istediğinizi alabilirsiniz. 1300 mAh lik pil alırsanız alacağınız oturum süresi tek şarjda düşük olur doğal olarak.

2000 ve üstü değerde piller almak daha mantıklı olur sürekli şarja takmak zorunda kalmamak için. Bu arada 2000 mAh civarı pillerin vaad edilen şarj ömrü 1000 dolum civarıyken, 2400 ve üstü (2500-2600-2700) pillerin dolum sayısı 500 dür genelde.

Varta da kaliteli bir pil markasıdır alabilirsiniz. Kalite olarak dünya genelinde en çok kabul gören marka Panasonic'in Eneloop pilleridir. IKEA Ladda piller de Japonya'da aynı fabrikada IKEA için üretiliyor. Bu yüzden yapılan birçok ölçüme göre tamamen aynı pil oldukları görüşü hakim.

Panasonic Eneloop piller Türkiye'de ya yok ya da satışta olanlar aşırı pahalı oluyor. IKEA Ladda piller ise tam tersine en uygun fiyatlı piller seviyesinde fiyatla satılıyor ve sunduğu kalite eşsiz bu fiyata.

Ama sorun şu ki genelde online bulunamıyor, mağazalarda da sınırlı oluyor her mağazada her zaman olmuyor (sitesinden hangi mağazalarda olduğunu görebilirsiniz)

Eğer Ladda alamayacaksanız o zaman Duracell, Varta kaliteli alternatifler olarak düşünülebilir ondan sonra da GP Recyko pilleri gelir.
Hocam Antalyada oturuyorum yok. Zaten ikea böyle 10km uzaklıkta ondan çok değmez internette de antalya da yok. Ondan ben Duracell alayım. 2500mah yeterli

Güncelleme: Kolu Amazondan siyah renk ve 2800TL ye aldım. Yanında Duracell şarj edilebilir pil ve şarj aleti, yanında 2 tane ekstra pil aldım. Hayırlısı gelsin teslim tarihi çarşamba gözüküyor

GÜNCELLEME: İkiside geldi arkadaşlar. Kol orijinal ve 2026 temmuz a kadar garanti süresi var stick drift falan hiç yok tertemiz kol. Amazon tr satıcısından rahatlıkla alabilirsiniz tozsuz geldi resmen çok az vardı ama elime yapıştı zaten alınca. Duracell in 2500mAh 2 şarj edilebilir pil ve şarj aletini aldım içinde 1300mah AA ve 750mah AAA piller geliyor. İlk kez mi oldu bende bilmiyorum ama çok hızlı şarj etti belki %50 doludur diye.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı