Xbox konsollarına zam gelir mi?

Çok teşekkür ederim hocam, darısı başınıza, kısa süre içinde zamlar gelmeden alabilirsiniz inşallah.
Benim konsol işi iptal oldu hocam. Gene zam geldi. Artık usandım, ne almak istesem geçmeden zam geliyor. Türkiye de bir şey için beklemek yerine hemen satın almak gerekiyor. Şimdi almazsak zaten sonra da alamıyoruz.

Benim konsol işi iptal oldu hocam. Gene zam geldi. Artık usandım, ne almak istesem geçmeden zam geliyor. Türkiye de bir şey için beklemek yerine hemen satın almak gerekiyor. Şimdi almazsak zaten sonra da alamıyoruz.
Maalesef çok haklısınız hocam, adınıza üzüldüm. Dediğiniz gibi, bu ülkede paranız varsa direkt olarak o an alacağınızı almanız gerekiyor, artık hiçbir şey eskisi gibi değil, eskiden olsa indirime girmesini beklerdik, konsol çıkalı 1.5 yıl olmuş yani normal şartlar altında fiyatının çıkış fiyatından bile aşağıda olması gerekirken fiyat her gün değişiyor, sağlık olsun, bu sıralar alamayacaksanız kara cuma indirimlerini beklemenizi öneririm, fiyatı her ne kadar artarsa artsın kara cuma indirimlerinde -o günün tarihine göre- normalden daha ucuz bir fiyata satılacaktır.

Zaten çıkacak çok çok iyi oyunlar da yok henüz, dikkat çeken oyunlardan bir Starfield var o da muhtemelen ertelenir ve çıkış tarihinden çok sonra çıkar, oyun anlamında kaçırdığınız çok fazla şey yok ancak ülkenin durumu yüzünden fiyatlar çok can sıkıcı olabilir. ☹️

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı