Xbox mı? PC mi?

332655

Hectopat
Selam arkadaşlar elimde 6000 TL'ye yakın bir para var ve bu parayla ne almalıyım bilmiyorum. Hiç konsol kullanmadım hep bilgisayar kullandım ama yeni zamanda çıkan Xbox'lar olduğu için kafam karıştı sizce konsol mu yoksa PC mi almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar elimde 6000 TL'ye yakın bir para var ve bu parayla ne almalıyım bilmiyorum. Hiç konsol kullanmadım hep bilgisayar kullandım ama yeni zamanda çıkan Xbox'lar olduğu için kafam karıştı sizce konsol mu yoksa PC mi almalıyım?
Amaç oyun oynamaksa, Xbox Series S yeter. Fakat isterseniz 1660 Super bilgisayar toplayabiliriz.

Xbox Series S bu paraya alınabilecek en iyi performans olacaktır.
PC tarafında aynı paraya 1660'lı bir sistem toplayabilirsin. Bu sistem de yeni nesil oyunlarda 1080p HIGH ayarlada 60 FPS görmen zor.

Gamepad ile oyun oynayabiliyorsan Xbox derim. Fiyatı 8300 lira ve o paraya XSX performansına yetecek sistem bulamayabilirsin. PS5'de düşünebilirsin.

Konsol alınmaz, ebesinin nikahı kadar vergi var, kazıklanmak istiyorsan alabilirsin. PC der geçerim ben, konsolda yapacağın şey kısıtlı.
Sonra da aman efendim sürücüymüş aman efendim Coil Whine’mış. Biz 7 yıl arkamıza yaslanarak oyun oynarken siz sorunlarla uğraşırsınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı