Xbox One Controller alınır mı?

Ban,ilk önce Bu sana kalmış birşey eğer kullanmayı istiyorsan al 2 gün kullanıp da başka yapcak bişey bulamazsan alma ilk önce ne yapacağını düşün aklına yattıysa al
(Pc için bu lafları söylüyorum)

Ban,ilk önce Bu sana kalmış birşey eğer kullanmayı istiyorsan al 2 gün kullanıp da başka yapcak bişey bulamazsan alma ilk önce ne yapacağını düşün aklına yattıysa al
(Pc için bu lafları söylüyorum)
Korkum orijinal mı yoksa imitasyon mu korkusu. Yani aldığım zaman ne geleceği hakkında kuşkum var.

Korkum orijinal mı yoksa imitasyon mu korkusu. Yani aldığım zaman ne geleceği hakkında kuşkum var.
Araştırıp En Çok Alınan yerden al,İnternetten Alırsan En çok yorumu olan güvenilir demek oluyor (tabii bakma da gerekli yorumlara)
🆗
Ha bu Arada Ban,(Ban diyorum Profil Fotoğrafında Ban var.)Ben olsam alırdım çoğu oyunda işe yarıyor almanı tavsiye ederim maddi açıdan sorunun yoksa

Son düzenleme:
Hepsiburada'da sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum. Fiyatlar teknoloji marketlerde 1000 TL civarında, internette 700-800 bandında. Bu fiyata kaçırılamayacak bir fırsat bence.

Logitech G F310 kullanıyorum. Kablolu olması dışında gayet güzel. Xbox controller gibi görüyor oyunlar ve trigger tuşları da var L2 ve R2 yerinde. Fiyatı da 250 civarı şu sıralar

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı