Xbox One Kablosuz Kolu PC'de Kullanmak

bajosi

Kilopat
Katılım
21 Şubat 2016
Mesajlar
139
Daha fazla  
Cinsiyet
Diğer
Arkadaşlar daha önce hiç Xbox'um ya da kolum olmadı. İnternetten Kablosuz Xbox One kolu almak istiyorum fakat bunu bilgisayara bağlamak için sanırım bi' adaptör gerekiyormuş. Hepsiburada VatanBilgisayar bunlardan birini alsam içinden adaptörü çıkıyor mu? Xbox One ile One S arasındaki fark nedir? Bunlar nasıl şarj oluyor?
 
Xbox One Controllerı ve One S Controllerı arasında çok büyük farklar yok ikiside 2 adet AA pil ile çalışıyor PC'ye kablosuz bağlayacaksanız One S controllerı almanız lazım ve bilgisiyarınızda bluetooth olması lazım yoksa bluetooth adaptörü almanız gerekiyor kutudan çıkmıyor yani. Sormak istediginiz baska soru varsa sorabilirsiniz.
 
Xbox One ile One S arasindaki farki asagidaki baglantida acikladim.


Adaptör meselesine gelecek olursak; Bilgisayarinizda Bluetooth alicisi veya destegi bulunuyorsa direkt olarak Bluetooth ile eslestirebilirsiniz. Onun haricinde Wireless ya da Bluetooth dongle (alicisi) almaniz gerekiyor. Baglantidaki ürünün yaninda alici veriyorlar mi bilmiyorum.
 
Bilgisayarımda hazır olarak bluetooth yok. Xbox'ın kendi içinden adaptör çıkacağını sanmıyorum. Hem bluetooth ile hem de kendi adaptörüyle bağlayabiliyorsak bluetooth adaptörü almak daha mantıklı olur değil mi? Sonuçta daha ucuz.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı