Xbox One S alınır mı?

Yahu PS4 önerirsin anlarım. Xbox'a çöp demek nedir? Ne bu fanboyluk, nefret?
Çok garip insanlar türedi ülkede yazık size.

Türkiye'de şu an oyun başına 500 TL vermeyeceksen Xbox. E zaten verecek adamdamin RTX olur herhalde.

Ben bir yorum yazarken, sebebini belirtmesem de, sebebi her zaman vardır. Xbox alıp da, ne oyunu oynayacak. PS konsollardaki, muhteşem exclusive oyunlar var mı?, yok... Aynı oyunları, PC'de de oynar. TV'ye görüntü alır, al sana Xbox.

Microsoft'un, çöp konsolları, zaten bu yüzden tutulmuyor. İnsanlar PS'yi exclusive için alıyorlar. Xbox 360 başarılı olmuştu ama tabii ki, delik deşik kırıldığı için, yani beleş oyun yüzünden. Üstelik konuda bahsedilen modelin geleceği de yok.

Paranızı, çöp cihazlar alarak, çöpe atmayın. Para kolay kazanılmıyor. Sadece değecek ürünleri satın alın.

Son düzenleme:
Ben bir yorum yazarken, sebebini belirtmesem de, sebebi her zaman vardır. Xbox alıp da, ne oyunu oynayacak. PS konsollardaki, muhteşem exclusive oyunlar var mı? Yok. Aynı oyunları, PC'de de oynar. TV'ye görüntü alır, al sana Xbox. Üstelik o modelin geleceği yok.

Paranızı, çöp cihazlar alarak, çöpe atmayın. Para kolay kazanılmıyor. Sadece değecek ürünleri satın alın.

PC piyasasından haberin var mı? Giriş seviyesi PC toplamak için bile en azından 4500TL para gerekiyor. Ayrıca PC Gamepass'e gelmeyen şeyler Xbox Game Pass'e geldi örneğin RDR2 PS4'ün zar zor açtığı RDR2.

Ben bir yorum yazarken, sebebini belirtmesem de, sebebi her zaman vardır. Xbox alıp da, ne oyunu oynayacak. PS konsollardaki, muhteşem exclusive oyunlar var mı? Yok... Aynı oyunları, PC'de de oynar. TV'ye görüntü alır, al sana Xbox.

Microsoft'un, çöp konsolları, zaten bu yüzden tutulmuyor. İnsanlar Ps'yi exclusive için alıyorlar. Xbox 360 başarılı olmuştu ama tabii ki, delik deşik kırıldığı için, yani beleş oyun yüzünden. Üstelik konuda bahsedilen modelin geleceği de yok.

Yazık kafana.

Ben pc taraftarıyım. One S dediğimiz cihazın şurada ömrü 2-3 yıl falan. Ondan sonra çıkacak oyunlar anca spor oyunları olucak. Sisteminiz tam özelliklerini yazın hocam yükseltme önerelim bütçenize göre.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı