Standart bir Micro USB kablosu alsanız yeterli. Bende de Xbox Öne S Kontroller var, PC'de kablo ile kullanıyorum.
Bakın, iletinizden alıntı yapıyorum. Siz yanlış anlatmışsınız sorun sizde lütfen kabul edin. One S kolunu kullandınız pili bitti. Siz pili değiştirdiğinizi yazmayıp kabloyu taktım kullanmaya devam ettim demişsiniz. Kablo ile biten pili şarj ediyorum anlamına geliyor bu mevzu.
İyi sosyaller acaba bizi aydınlatır mısınız? Xbox one s kolunuzu kablo ile PC'ye bağladığınız zaman içinde pil olmasa veya pili bitmiş dahi olsa çalışır mı?Standart bir Micro USB kablosu alsanız yeterli. Bende de Xbox Öne S Kontroller var, PC'de kablo ile kullanıyorum.
Xbox one kolunda ki sistem böyle değil pil bitmiş olduğu zaman kablo ile güç alıp çalışmaz.Pili değiştirmedim de çıkarmadım da. Ha, istersem çıkarırım bir önemi yok. Kabloyu taktığım an, alet kablo üzerinden güç alarak çalışır ve dahili bir bataryaya ya da pile ihtiyaç duymaz.
İçinde pil yok, zaten elektriği ve iletişimi kablo sayesinde oluyor. PC'de standart Micro USB kablo ile kullanıyorum.İyi sosyaller acaba bizi aydınlatır mısınız? Xbox one s kolunuzu kablo ile PC'ye bağladığınız zaman içinde pil olmasa veya pili bitmiş dahi olsa çalışır mı?
Xbox one kolunda ki sistem böyle değil pil bitmiş olduğu zaman kablo ile güç alıp çalışmaz.
Ama Dualshock 4 aynı bu anlattığınız sistem gibi çalışıyor, acaba xbox one kolu kullandığına emin misin?
Pile gerek olmadığını tahmin etmiştim sonuçta kontrolcü PC ile kablo direkt bağlı ve gücü oradan alıyor olacak.Kablo varsa, pile gerek yok. Aksini iddia eden arkadaş başka bir konuda da ısrarla o şekilde yanlış bilgilendirme yapıyordu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.