Xbox One S Controller için USB kablo önerisi

Bakın, iletinizden alıntı yapıyorum. Siz yanlış anlatmışsınız sorun sizde lütfen kabul edin. One S kolunu kullandınız pili bitti. Siz pili değiştirdiğinizi yazmayıp kabloyu taktım kullanmaya devam ettim demişsiniz. Kablo ile biten pili şarj ediyorum anlamına geliyor bu mevzu.

Tam olarak burada anlamadığınız şey; pil bitti. Pili değiştirmedim de çıkarmadım da. Ha, istersem çıkarırım bir önemi yok. Kabloyu taktığım an, alet kablo üzerinden güç alarak çalışır ve dahili bir bataryaya ya da pile ihtiyaç duymaz. Şu şarj mevzusunu nereden çıkardınız anlamadım gitti.

Standart bir Micro USB kablosu alsanız yeterli. Bende de Xbox Öne S Kontroller var, PC'de kablo ile kullanıyorum.
İyi sosyaller acaba bizi aydınlatır mısınız? Xbox one s kolunuzu kablo ile PC'ye bağladığınız zaman içinde pil olmasa veya pili bitmiş dahi olsa çalışır mı?
Pili değiştirmedim de çıkarmadım da. Ha, istersem çıkarırım bir önemi yok. Kabloyu taktığım an, alet kablo üzerinden güç alarak çalışır ve dahili bir bataryaya ya da pile ihtiyaç duymaz.
Xbox one kolunda ki sistem böyle değil pil bitmiş olduğu zaman kablo ile güç alıp çalışmaz.
Ama Dualshock 4 aynı bu anlattığınız sistem gibi çalışıyor, acaba xbox one kolu kullandığına emin misin?

Son düzenleme:
İyi sosyaller acaba bizi aydınlatır mısınız? Xbox one s kolunuzu kablo ile PC'ye bağladığınız zaman içinde pil olmasa veya pili bitmiş dahi olsa çalışır mı?

Xbox one kolunda ki sistem böyle değil pil bitmiş olduğu zaman kablo ile güç alıp çalışmaz.
Ama Dualshock 4 aynı bu anlattığınız sistem gibi çalışıyor, acaba xbox one kolu kullandığına emin misin?
İçinde pil yok, zaten elektriği ve iletişimi kablo sayesinde oluyor. PC'de standart Micro USB kablo ile kullanıyorum.

Kablo varsa, pile gerek yok. Aksini iddia eden arkadaş başka bir konuda da ısrarla o şekilde yanlış bilgilendirme yapıyordu.
Pile gerek olmadığını tahmin etmiştim sonuçta kontrolcü PC ile kablo direkt bağlı ve gücü oradan alıyor olacak.

Başka bir konuda arkadaş uyarmıştı her USB kablo olmuyor 3 tanesinden 1'inde çalıştı demişti o yüzden konu açtım hangi kablo almalıyım diye.

Siz hangi kabloyu kullanıyorsunuz ve nerden aldınız?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı