Xbox One S Controller kablolu kullanılır mı?

• Konuyu başlatan asdfsdgsdfgdfhfghs
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 3.226
A

asdfsdgsdfgdfhfghs

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar. Xbox One s Controllerini almak istiyorum PC için. Fakat pille uğraşmak istemiyorum. Kablolu kullanma şansım var mı? Samsung'un şarj kablosuyla kullanabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cogunda "S" ibaresi bulunmamakta, fakat piyasadakilerin cogu zaten güncel model. Eger kolda kulaklik girisi varsa One S modelidir.

Bir de Allah rizasi icin biri su Vatan Bilgisayar'a site tasarlamayi ve adam akilli ürün özelliklerini girmeyi ögretsin. Bircok üründe mensei disinda herhangi bir bilgi mevcut degil. Bu adamlar nasil ticaret yapiyor hayret ediyor insan.

Cogunda "S" ibaresi bulunmamakta, fakat piyasadakilerin cogu zaten güncel model. Eger kolda kulaklik girisi varsa One S modelidir.

Bir de Allah rizasi icin biri su Vatan Bilgisayar'a site tasarlamayi ve adam akilli ürün özelliklerini girmeyi ögretsin. Bircok üründe mensei disinda herhangi bir bilgi mevcut degil. Bu adamlar nasil ticaret yapiyor hayret ediyor insan.
Aynen sorma ya kendim daha iyi site yaparıö yeminle. O zaman alıyorum kulaklığı :)

asdfsdgsdfgdfhfghs, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı