Xbox One S ısınıyor

Ünal00

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşletim sistemi: Windows 11 Pro
Anakart: Asus Prime B450M-K
CPU: AMD Ryzen 5 1600 Six-Core 3.50 GHz
Ram: 16 GB
GPU :MSI Radeon RX 570 ARMOR 4G OC
SSD: Lexar 256 gb ssd , TwinMOS 256 gb ssd
Yaklaşık 1 saat falan The Crew 2 ve fanın olduğu yeri eklediğimde çok sıcaktı ve hafif sıcak fön makinesi gibi kokuyordu ama gürültülü çalışmadı. Hiç böyle kullanmaya devam etsem sorun olur mu? Yaşadığım yer de çok sıcak bunu da belirtiyim. Klimayı açtığımda bu kadar ısınmıyordu bu durum normal midir?

Bence bir termal bakım yaptırın cihaza. Bu kadar sıcaklıkta uzun süre çalışırsa sıkıntı çıkabilir.

Yok hocam. Xbox'lar genelikle fan tarafından sıcak havayı atığı zaman üst tarafı cok ısınıyor. Benim sıfır Xbox 360, Xbox One, Xbox One S ve Series S hepsi öyleydi. Termal macun bakım yapsan bile sorun düzelmiycektir.

Yok hocam. Xbox'lar genelikle fan tarafından sıcak havayı atığı zaman üst tarafı cok ısınıyor. Benim sıfır Xbox 360, Xbox One, Xbox One S ve Series S hepsi öyleydi. Termal macun bakım yapsan bile sorun düzelmiycektir.

Hocam öylesine öyle de, sonuçta kaç yıllık cihaz. İçindeki macun mutlaka sertleşiyor. Hiç olmasa 5-10 derece fark olacaktır.

Bence bir termal bakım yaptırın cihaza. Bu kadar sıcaklıkta uzun süre çalışırsa sıkıntı çıkabilir.

Hocam yaşadığım yerde de yapan yok o sıkıntı kendimde yapamam önceki konsolumu çöp etmiştim böyle kullansam illaki bozulur mu ara sıra kapatıyorum zaten soğusun diye.

Hocam o şans işi, bozulabilir mi bozulabilir? Fırsat bulduğunuz zaman yaptırırsınız.

Galiba bu Xbox'larda fazla ısınınca otomatik kapaniyormuş o doğru mudur?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı