XBOX One S mi? PS4 Slim mi?

RIPSHOT

Hectopat
Katılım
20 Mayıs 2017
Mesajlar
365
Yer
Antalya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Kısa süre önce konsola bütçe ayırdım ve yeni konsol arayışına çıktım. İki konsolun arasında kaldım. Bunlar PS4 Slim ve XBOX One S modelleri. Benim öncelikli sorum şudur ki hangi konsol daha uzun ömürlüdür? AAA oyunları hangi konsolda daha akıcı ve grafikleri daha iyi bir şekilde oynarım? İkinci sorum ise PS4 Slim'de daha geniş bir özel oyun kütüphanesi bulunmakta. Bu oyunları oynamam veya oynamamam bana ne kazandırır? Son olarak da oyun fiyatları yani ben XBOX'da EA'nın bir sistemi var diye biliyorum oyunlar ucuza geliyor. Hangisini almalıyım tekrar söyleyeyim uzun ömürlülük ön planda benim için.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Konsolu genel olarak sevdiğiniz oyunlara göre seçmeniz bence en doğrusu.PS4'de çok güzel oyunlar çıkıyor.God of War serisini saymıyorum bile.Xbox'da EA Access çok güzel bir özellik.Eğer exclusive düşünüyorsan PS4 alın ama daha uygun fiyatlı oyun oynamak istiyorsanız Xbox almak daha mantıklı olacaktır.PS4 al bence pişman olmazsın.
 
İki tarafın da ömürleri aynı. Bir taraf yeni konsol duyurduğu zaman diğeri de çok geçmeden duyurusunu yapıyor. Kaldı ki bunlar en son çıkan konsollar değil, ömürleri de uzun değil haliyle.

Bir oyunu oynamak veya oynayamamak bana ne kazandırır sorunu anlayamadım, oyun oynayarak eğlenmekten ve vakit geçirmekten başka bir şey kazanmazsın. :)
 
Birde arkadaşlar PS4 Slim yeni AAA oyunlarda 30 FPS'in altına düşüyor diyorlar bu konuda haklılar mı? Ben bu konsolu aldıktan 1 sene sonra oyunları 20-25 FPS oynamak istemem açıkçası. Şimdi baktım da ciddi anlamda PS4'te ilgimi çeken bir sürü özel oyun gördüm. Demem o ki sizin değiminize göre iki konsolun da performansları aynıdır.
Son olarak da PS4 Slim'i 144HZ ekrana bağlayacağım HZ ayarını kendi yapıyor mu PS4? Birkaç ay sonra kendi monitörüme yani 60 HZ'ye geçeceğim.
 
Ps4 tavsiye ederim. Xbox Türkiye'yi hep arka planda bırakıyor. Türkçe dublajı ve altyazılı oyunu yok. Ps4 piyasada daha canlı ve alışveriş olarak daha yaygın özellikle oyun konusunda asla üzmez.
 
Çevrende ki arkadaşlara göre seçim yapmalısın. Arkadaş ortamında oynayacağınız oyunlar size konsoldan daha çok keyif verecektir. Fiziksel olarak daha çok kullanacağınız cihaz dualshock 4 ve controllerdir. Teknoloji marketlere gidip mutlaka test edin. Ben xbox360'tan ps4'e geçiş yaptığım için controlleri özlemiyor değilim. :)
 
PS kanadında özel yapımlar olmasa kesinlikle XBOX derdim. Zira Gamepass ve EA Accses inanılmaz uygun çözümler. EA Accses ile yıllık 65 lira gibi cüzi bir fiyat ile 120 oyun kütüphanenize ekleniyor
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı