Xbox One S vs PlayStation 4 Slim vs Pro

SemihDnz

Hectopat
Elimde Xbox One S var.Sürekli Gamepasse para vermek istemiyorum.Xbox One S Rocket Leaguede bile FPS düşüşleri oluyor.Oyunlarda çok az ve sınırlı.Playstation 4 Pro veya Slim ile takas etsem nasıl olur? Hem kırarsam türkçe yama felan da olur diye biliyorum.

Son düzenleme:
One S, 4'ten güçlü.
Bence Pro'ya geçeceğinize Series S'e geçin.
Gamepass'den sıkılmanıza da şaştım vallahi.
Oyun var da türkçe oyun yok o yüzden oyunlarda kısıtlı kalıyor.

One S, 4'ten güçlü.
Bence Pro'ya geçeceğinize Series S'e geçin.
Gamepass'den sıkılmanıza da şaştım vallahi.
Series S nasıl geçeyim PS 4 den pahalı.Birde aynı şey bence PC ye çıkıyor yani.PS4 özel oyunlar felan var.

PS4 Slim al, kır. Sonra başyapıtlarla keyfine bak. Pro pek gerekli değil üstüne çok para ödeyecekseniz.
Takas ederken nelere dikkat etmeliyim.Sürüm önemli mi kırmak için?

Kirmak'tan kastiniz nedir?
Kurallar gereği söyleyemiyorum ama internete yaz çıkar.

Elimde Xbox One S var. Sürekli Game Pass'e para vermek istemiyorum. Xbox One S Rocket League'de bile FPS düşüşleri oluyor. Oyunlarda çok az ve sınırlı. PlayStation 4 Pro veya Slim ile takas etsem nasıl olur? Hem kırarsam Türkçe yama falan da olur diye biliyorum.
PS4 Slim al geç bu ucube çöpbox fanboylarına kulak asma.

Elimde Xbox One S var.Sürekli Gamepasse para vermek istemiyorum.Xbox One S Rocket Leaguede bile FPS düşüşleri oluyor.Oyunlarda çok az ve sınırlı.Playstation 4 Pro veya Slim ile takas etsem nasıl olur? Hem kırarsam türkçe yama felan da olur diye biliyorum.
Bu bahsettiğiniz modeller arasından Fiyat/Performans'ı en iyi olanı tercih etmek daha doğru olur fakat liste dışını da açığım derseniz ikinci el Series S öneririm Rocket League gibi oyunlar içinde yeni nesil güncellemesi mevcuttur.

PS4 Slim al, kır. Sonra başyapıtlarla keyfine bak. Pro pek gerekli değil üstüne çok para ödeyecekseniz.
Konu sahibi Online oynuyorsa bunu değerlendirmesi gerekir, kırık PS4'te Online oynanmıyor.

Son düzenleme:
Bu bahsettiğiniz modeller arasından Fiyat/Performans'ı en iyi olanı tercih etmek daha doğru olur fakat liste dışını da açığım derseniz ikinci el Series S öneririm Rocket League gibi oyunlar içinde yeni nesil güncellemesi mevcuttur.

Konu sahibi Online oynuyorsa bunu değerlendirmesi gerekir, kırık PS4'te Online oynanmıyor.
Biliyorum da konsolla çok online oynamıyorum ve oynayamıyorum.Birde platin felan kasılabiliyor mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı