4K TV yoksa gereksiz ayrıca piyasası arasında da ciddi de fiyat farkı var. Eski nesil PS4 Pro yerine biraz daha koyulup ikinci el yeni nesil PS5 almak varken gereksiz bir tercih olur.Slim ve Pro arasında ciddi fark var.
Son düzenleme:
4K TV yoksa gereksiz ayrıca piyasası arasında da ciddi de fiyat farkı var. Eski nesil PS4 Pro yerine biraz daha koyulup ikinci el yeni nesil PS5 almak varken gereksiz bir tercih olur.Slim ve Pro arasında ciddi fark var.
Bence ps4 slim alın. Bütçeniz yetiyorsa ps4 pro'da alınabilir.Elimde Xbox One S var.Sürekli Gamepasse para vermek istemiyorum.Xbox One S Rocket Leaguede bile FPS düşüşleri oluyor.Oyunlarda çok az ve sınırlı.Playstation 4 Pro veya Slim ile takas etsem nasıl olur? Hem kırarsam türkçe yama felan da olur diye biliyorum.
Platin kupayı diyorsan evet kasılıyor..Birde platin felan kasılabiliyor mu?
One S, 4'ten güçlü.
Bence Pro'ya geçeceğinize Series S'e geçin.
Game Pass'den sıkılmanıza da şaştım vallahi.
Takas ederken nelere dikkat etmeliyim. Sürüm önemli mi kırmak için?
Bu bahsettiğiniz modeller arasından Fiyat/Performans'ı en iyi olanı tercih etmek daha doğru olur fakat liste dışını da açığım derseniz ikinci el Series S öneririm Rocket League gibi oyunlar içinde yeni nesil güncellemesi mevcuttur.
Konu sahibi Online oynuyorsa bunu değerlendirmesi gerekir, kırık PS4'te Online oynanmıyor.
Zamanında PS3'te kasıyordum fakat PS4 için bilmiyorum bunu bu konuda daha bilgili arkadaşlar söyleyebilir.
Teşekkürler tüm sorularımı yanıtlamışsın.Birde mesela ikinci el buldum ama sürümü daha yüksek geri düşüremiyor muyum?Hocam Jailbreak'li PS4 Slim veya Pro alması daha mantıklı istediği oyunu yükletip oynar
Evet hocam sürüm önemli 9.00 sürümlü bir PlayStation 4 bulmanız lazımki kırılabilsin bu arada PlayStation 4 Pro'ya geçmenizi öneririm One S'den PS4 slime geçersiniz performans düşüşü yaşarsınız One S PS4 Slim'den daha güçlü
Eğer Online tabanlı oyunları oynayacağım diyorsa Xbox Game Pass alıp Series S alması daha iyi ama hikaye tabanlı PS exc tarzı oyunları oynayacağım diyorsa Jailbreak'lı PS4 Pro alması daha mantıklı
Evet hocam PlayStation 3 döneminden beridir halen devam ediyor.
Teşekkürler tüm sorularımı yanıtlamışsın. Bir de mesela ikinci el buldum ama sürümü daha yüksek geri düşüremiyor muyum?
Teşekkürler.Hayır hocam maalesef bu imkansız sürümü düşüremezsiniz 9.00 veya daha altında sürümlü bir cihaz bulmanız lazım onun dışında Jailbreak işlemi imkansız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.