Xbox One S vs PS 4 Slim

Pausuhdhwhdhs hocam ben doğrudur PS5 kullanıcısı hatta hastasıyım ancak objektif bakınca 10 yılın üzerinde harddiskle çalışan bir cihazla 3 yaşındaki M.2 SSD'nin kaymağını yiyen fişek gibi makine var.

Ben de almaya çalışıyorum bir tane 😃 bilgisayar satılınca ilk işim gidip PS5 almak.

Pausuhdhwhdhs hocam ben doğrudur PS5 kullanıcısı hatta hastasıyım ancak objektif bakınca 10 yılın üzerinde harddiskle çalışan bir cihazla 3 yaşındaki M.2 SSD'nin kaymağını yiyen fişek gibi makine var.
S iyi cihaz tabi. Ama bilemedim elde pc varken ne anlamı olur ki? Sonuçta S gücü düşük olduğundan bilgisayardan daha kötü bir oyun deneyimi sunacak FPS ve grafik anlamında. Hani iki şekide de gücü düşük bir cihaz olacaksa ben PS4 derdim en azından Plus olayıyla exclusive oyunlara erişebiliyorsunuz o olay iyi. En azından kendi adıma konuşacak olursam Game Pass'e göre içindeki oyunlar daha çok hoşuma gitti.

Ben de almaya çalışıyorum bir tane 😃 bilgisayar satılınca ilk işim gidip PS5 almak.
He ya. Ben de PS5 kovalıyorum ama satacak pek birşeyim yok pederin eline kaldık artık bakalım. Ama çok iyi cihaz ya Adaptive Trigger olayı o kadar harika birşey ki.

S iyi cihaz tabii. Ama bilemedim elde PC varken ne anlamı olur ki? Sonuçta s gücü düşük olduğundan bilgisayardan daha kötü bir oyun deneyimi sunacak FPS ve grafik anlamında. Hani iki şekide de gücü düşük bir cihaz olacaksa ben PS4 derdim en azından Plus olayıyla exclusive oyunlara erişebiliyorsunuz o olay iyi. En azından kendi adıma konuşacak olursam Game Pass'e göre içindeki oyunlar daha çok hoşuma gitti.

He ya. Ben de PS5 kovalıyorum ama satacak pek bir şeyim yok pederin eline kaldık artık bakalım. Ama çok iyi cihaz ya adaptive trigger olayı o kadar harika bir şey ki.

Hocam o fiyatlarda açıkçası Game Pass alıp 1080p oynamak emin ol daha mantıklı.

Arkadaşlar ps5 almaya karar verdim.

Ben de oradan PS5 almayı düşünüyorum.
hocam digital versiyonu birde gow ragnarok paketini 387 euroya buldum. Ama satın alırken 460 euro para cıkartıyor. Slim cdli almak isteyince 600e kadar çıkıyor. Sizce gürcistandan almak daha mantıklı değilmi? Tax free de var hem.

Hayırlı olsun hocam. Harika bir deneyim olacaktır. Darısı başımıza.
Çok teşekkür ederim hocam. Umarım daha iyileri sizin olur ☺️

hocam digital versiyonu birde gow ragnarok paketini 387 euroya buldum. Ama satın alırken 460 euro para cıkartıyor. Slim cdli almak isteyince 600e kadar çıkıyor. Sizce gürcistandan almak daha mantıklı değilmi? Tax free de var hem.

Hocam ben o konuları baya araştırdım. Yurt dışından almak çok karlıysa alın geçin ama benim önerim her zaman yurt içinden almanız. Garanti olayı biraz sorun Sony çekildiğinden beri piyasa çok garip. Sony garantili olanlar en az 25 26k oluyor. Ama ithalatçı garantili olursa 20k gibi fiyatlara düşüyor. Ama çok etken var Cfi kodu yanlış gelebiliyor içinde kol falan olmayabiliyor bir ton problem. Gürcistandan alıyorsanız dikkat edin cihaz bozulduğunda sığınacak pek kapınız olmuyor. Bir de araştırın Gürcistan hangi Cfi kodu ile satıyor diye. Kodu 2000 ise dönüştürücü almadan kullanamazsınız. Ayrıca ben dijital almanızı önermem 2.elden falan cd alarak ucuza baya oyun oynarsınız. Dijitalde fiyatlar çok pahalı kutulu oyun alarak veya arkadaşlarınızla takaslayarak daha az para harcayarak oyunlara erişebilirsiniz.

Hocam digital versiyonu bir de GoW ragnarok paketini 387 euroya buldum. Ama satın alırken 460 euro para cıkartıyor. Slim cdli almak isteyince 600e kadar çıkıyor. Sizce Gürcistan'dan almak daha mantıklı değil mi? Tax Free de var hem.

Hocam gidebiliyorsanız tabii ki de gidin alın daha iyi olur. Ben 420 euroya alacağım ama gidip almak daha iyi olur tabii.

Hocam digital versiyonu bir de GoW ragnarok paketini 387 euroya buldum. Ama satın alırken 460 euro para cıkartıyor. Slim cdli almak isteyince 600e kadar çıkıyor. Sizce Gürcistan'dan almak daha mantıklı değil mi? Tax Free de var hem.

Bir de @Grim Reaper hocamın dediği gibi kutunun arka aşağıda küçük bir CFI numarası yazacak. Arkasında CFI-10 ile başlıyorsa hemen kaçın, lakin CFI-11 CFI-12 ile başlıyorsa alın. PS5 Slim bulursanız fark etmiyor numarası hepsi sorunsuz ayrıca ben Slim öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı