PS Plus güzel oyunlar veriyor ama Gamepass gibi düşünme eğer dediğim gibi Last Of Us gibi oyunlar ilgini çekmiyorsa Xbox daha mantıklı.
PS Plus'ı verdiği oyunlar için almak biraz kumar işi Sony'in sağı solu belli olmuyor, kimi zaman verdiği oyunlar mutlu ederken kimi zaman hayal kırıklığına uğrayabiliyorsun. Benim PS4'ü seçme nedenim özellikle exclusive oyunlar oldu. Diğer arkadaşların da bahsettiği gibi exclusive oyunlar ilgini çekmiyorsa Xbox'un hem konsol gücü olarak hem de kullanıcı dostu olması bakımından PS4'ten daha iyi olduğunu düşünüyorum.Peki PS Plus nasıl? Aylık oyunlar vb. Tavsiye eder misiniz?
Xbox 45TL aylık ve neden çöp dedin anlayamadım. Yavaş mı?hem xbox one kullanmış biriyim berbat bir konsol tek güzel oyunu forza harizon 4 oda pc de oynanıyor gereksiz pahalılık konsol ucuz ama her ay 60 tl verebiliyorsanız alın online icin ve roblox ve fortine gibi oyunlarda 60 tl üyelik almanız gerekiyor xbox ta bilgisiyarda oynadıgınız oyunların hepsi var bence işe yaramaz çöp ps 4 özel oyunlarıyla efsane her ay 20 tl önline kesinlikle ps 4 xbox pişmanlıktır
Şuan Live Gold yıllık 180 lira.@279683
Bence sacmalamissiniz. Yıllık 185 liraya Game Pass ultimate alınabilir. Game Pass oyunlari PC ve Xbox için olsa bile Xbox tarafında çok oyun var. Geriye uyumlu olduğu için Xbox 360 konsolunda oynamadığın oyunları oynayabilirsin. Konsolun kendisi de ucuz oldugu için oyun bilgisayarım olmasa ve konsol alacak olsam kesinlikle Xbox One X alırdım. Bir çok oyunu Game Pass sayesinde Xbox One konsolunda bitirip satmıştım. Aldığıma pişman olmadım. Aynı sekilde Ps4 alıp özel oyunları oynayıp satmıştım. Oyuna çok para veremem derseniz Xbox One alınmalı bence.
Xbox Live Gold alıp Game Pass üyeliğe 5,90 lira farkla cevirebiliyorsunuz. Xbox One konsolu 900p oynatıyor ama Xbox One S nasıldır bilmiyorum. Xbox One kullandım kasma yaşamadım. Xbox One S biraz daha güçlü. PS4 sanırım her oyunu 1080p oynatmıyor zaten emin degilim.Şuan Live Gold yıllık 180 lira.
Game Pass Ultimate aylık 45 lira.
Bazıları 900p oynatıyor, kasıyor vb. şeyler diyorlar. 1080p 30fps oynatıyor mu?
900p oynatma olayı normal ilk Xbox One da vardı. One S için mümkün olduğunca her şeyi 1080p oynatıyor diye biliyorum, ayrıca bu 900p oyun açma olayı PS4 için de geçerli, sadece Xbox için değil. Bana kalacak olursa Xbox alın, Game pass in verdiği avantajı PS4 üzerinde yakalayamazsınız.Şuan Live Gold yıllık 180 lira.
Game Pass Ultimate aylık 45 lira.
Bazıları 900p oynatıyor, kasıyor vb. şeyler diyorlar. 1080p 30fps oynatıyor mu?
Maalesef 1 yıllık gold üyeliği Ultimate'e yükseltince 4 aya düşüyor.Xbox Live Gold alıp Game Pass üyeliğe 5,90 lira farkla cevirebiliyorsunuz. Xbox One konsolu 900p oynatıyor ama Xbox One S nasıldır bilmiyorum. Xbox One kullandım kasma yaşamadım. Xbox One S biraz daha güçlü. PS4 sanırım her oyunu 1080p oynatmıyor zaten emin degilim.
185 lira demiştim. 185,90 oluyor. :/![]()
Xbox Live Gold Üyeliğinizi Ultimate'a Yükseltin | Xbox
Xbox Game Pass Ultimate'a yükseltin ve harika avantajlar elde edin.www.xbox.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.