Xbox One S vs Series S

Bilgisayarım o kadar kaliteli değil PS4 içinde oyunlar çok pahalı geldi Xbox Series S almayı düşünüyorum PS3'ten sonra ilk konsol alışım çok arada kaldım.

Ayrıca PlayStation 4 ya da Xbox alırsam nereden ucuza alabilirim güvenilir bir şekilde.

Bir şey daha soracağım Xbox Series S alırsam Game Pass'teki her oyunu sorunsuz oynayabilir miyim?

Yeni çıkacak büyük oyunların neredeyse hiçbirini One X ve PS4'te oynayamazsınız bunu göz önünde bulundurun.

Gamepass'te oynamak istediğiniz oyunların PC'deki sistem gereksinimlerine bakın ve oynayıp oynayamadığınıza karar verin. Bu bakımdan Xbox yerine PS4 almak isterseniz PS Plus kütüphanesine bakın, PS4 neslindeki oyunlara bakın, çok sayıda iyi oyun çıktı geçen nesil.

Ama her halükarda iyi bir bilgisayarım yok ve yeni çıkacak oyunları da oynayabileyim derseniz Series S almalısınız.

Hocam evinde PC varsa mantıksız olur arkadaş isterse PC Game Pass'te Xbox oyunlarını oynar. PS4 hala kullanan milyonlarca oyuncu var.
Pc si olduğundan bahsetmemiş o yüzden Series S daha mantıklı geldi bana. Ps 4 tabii ki hala da kullanılır exlusive oyunları çok sağlam ancak elinde PC yoksa bence en iyi seçenek Series S.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı