Xbox One S yandı

Nyaan_Neko

Hectopat
Katılım
19 Mart 2022
Mesajlar
1.137
Çözümler
9
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Başlıkta olduğu gibi Xbox One S'im yandı, kısaca olayı anlatayim; benim konsolum zaten önceden düşmüştü ve bir parçası hasar görmüştü konsolu açmaya çalıştığım zaman açılıyor sonra tekrar kapanıyordu konsol tamir eden bi' tanıdığımız var ona götürdük konsolu yaptı (bir parçayı değiştirdi 2-3 yıl önce olduğundan ne olduğunu tam hatırlamıyorum ama sanırım ekran kartıydı) ve sorunsuz çalıştı uzun süre. Asıl olaya gelirsek bugün Halo Infinite'nin menüsünde AFK bir şekilde duruyor ve telefonda bir şeylere bakıyordum ve konsoldan pat diye bir ses geldi konsol kapandı ve üzerinden dumanlar çıktı. Bi' 10dk bekledikten sonra tekrar tuşa bastım ve konsol bu sefer hiç tepki vermedi. Yarın da konsolu yine tamir ettirmeye götüreceğiz eğer konsol tamir olmazsa oyunculuk hayatım artık bitti.
@Recep Baltaş
 
Benim de bilgisayarım masaüstünde duruyorken mavi ekran verdi ve işlemcinin bozulduğunu öğrendik. Sağı solu pek belli olmuyor bunların. Bulut oyunculuk sağ olsun bazı oyunları hala oynayabiliyorum telefondan ancak bilgisayar veya konsol gibi hissettirmiyor hiçbir şekilde.
 
Dostum üzüldüm. Açıkçası tamir olabileceğini düşünmüyorum anakart direkt çöp olmuştur. Fakat üzülme 2. El temiz Xbox One Fat kasalar kolsuz bir şekilde 1200-1300 TL ye alır kullanırsın nasıl olsa elinde One S kolu var.
 
Konsollarda da APU var. Yani ekran kartı falan değiştiğini zannetmiyorum. Belki de fan arızası nedeniyle ısınıp yanmış olabilir. Masraf çok çıkarsa uğraşmayın derim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı