Xbox One vs Xbox 360

BeraTXDDD

Hectopat
Daha fazla  
Şimdi öncelikle Xbox One 1300-1400 TL aralarında satılmakta ama Xbox 360 ise 600-750-800 civarı. Şimdi ben konsolu Mayıs 5'inde almayı düşünüyorum. Xbox One fat kasamı almalıyım yoksa Xbox 360 Slim veya e kasa mı almalıyım? Xbox 360 Elite'ler daha ucuza satılıyor ama 3K tehlikesi var o yüzden hala bilmiyorum ne yapabileceğimi ama bana PlayStation 3 al demeyin şimdiden söyleyeyim hem PS3 düşük FPS veriyor hem de kontrolcüsü hiç rahat değil önerilerinizi bekliyorum.

Bütçem 1000-1450 TL arası bir adet Capture Card da almayı düşünüyorum ona göre yanıtlarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Xbox One daha mantıklı olur eski cihaz almak pek sağlıklı değil zaten PS 3 önermezler diye düşünüyorum bende var GTA 5 oynarken kasıyor.

Ama internette okuduğumdada bazı Xbox One'larda Wi-Fi problemi yaşandığını gördüm hele ki ben Xbox One alırsam Game Pass kullanmayı düşünüyorum sizce oyunlarda akıcı olur mu tatmin eder mi?

Akıcılık konusunda sorun olmaz zaten Xbox performans olarak da güçlüdür.

İnternetten FPS test videolarına baktığımda Xbox genel olarak daha önde ama ben daha çok süper kahraman tarzı oyunlar seviyorum mesela Spider-Man oyunlarının çoğu Xbox One da yok ama RetroArch kurarsam cihaza var ve cihazın emülatorde nasıl bir performans gösterebileceğini bilmiyorum o yüzden kafam hala karışık XBOX360 ile Xbox One arasında gidip geliyorum hep ve 150 TL bir capture carda verilir mi internettee buldum ucuza satılıyordu dikkatimi çekti isterseniz linkini atabilirim.

Sadece Spider-Man için 360 alırsanız başka oyunlar oynamak istediğinizde cihaz eski olduğu için üzülebilirsiniz. Yeni oyunlar oynamak istersiniz. Ben olsam Xbox One alırdım.

Haklısınız peki Xbox One da emulatorle PS2 oyunları PSP oyunları oynayan gördüm ve galiba bu işlem legal performansı nasıl olur hiç bilmiyorum internette Xbox One S emulator inceleyen yabancı bir adam vardı PS2 oyunları stabil 40-50 FPS çalışıyor bende şöyle düşündüm Xbox One S ile Xbox One fat kasanın içindeki her şey neredeyse aynı sadece işlemci frekansları falan farklı ya aynı FPS'yi verir mi onu düşünüyorum.

Ve şu ürün nasıldır iyi midir? https://www.hepsiburada.com/sarftec...-video-goruntu-yakalama-kart-p-HBCV000013YE3Z

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı