Xbox One vs Xbox 360

Eğer ucuza Xbox One fat kasa bulabilirsem güzel ama bulamazsam XBOX360 alacağım oyunlarını oynadıktan sonra 750 850 gibi bir fiyata satar sonra Xbox One geçiş yaparım diye düşündüm ama Xbox One daha iyi gözüküyor gözüme umarım 1000-1200 TL gibi bir fiyata bulabilirim bulmuştum zaten ama satılmıştı umarım bir daha bulabilirim yani.

Xbox 360 alman bence de daha mantıklı eski oyunlar daha iyi şimdiki oyunalara göre ve ucuz ama istersen 900 TL'ye PSP vita ya da emulator destekli el konsolu al. Anbenic önerim. İcinde 2000 tane oyun var. PSP Nintendo DS PS2 Game boy advence her türlü oyunun emülatoörü ve oynatıyor. Hatta türkçde yama, mod ve istediğin oyunu indirebilrisin içine bu kadar.

Xbox 360 alman bence de daha mantıklı eski oyunlar daha iyi şimdiki oyunalara göre ve ucuz ama istersen 900 TL'ye PSP vita ya da emulator destekli el konsolu al. Anbenic önerim. İcinde 2000 tane oyun var. PSP Nintendo DS PS2 Game boy advence her türlü oyunun emülatoörü ve oynatıyor. Hatta türkçde yama, mod ve istediğin oyunu indirebilrisin içine bu kadar.
GamePass de ucuz.

Şu anlık el konsolu almayı düşünmüyorum önerin için teşekkür ederim ama ilk konsolum olacağı için iyi bir şey almak istiyorum önceden gamepad deneyimim var PPSSPP emülatörden ama şu anlık XBOX360 daha ucuz olduğu için gözüme daha iyi görünüyor ama Xbox Onenın Game Pass sistemide fena değil hala düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı