Xbox One X 5 bin TL'ye alınır mı?

Fluuman

Hectopat
Daha fazla  
Bir ilanda kutulu ve aksesuarlı tam şekilde 5 bin liraya anlaştım. Babama almayı düşünüyorum kendisi çok öyle güncel oyunlar oynayayım falan değil de eğlence amaçlı ne bulursa oynamayı seviyor. O yüzden sizce 5 bin TL'ye Xbox One X alınır mı? Yoksa 8-9 bin verip Series S mı alınmalı? Bütçeyi o kadar çıkarmak mümkün olsa da gereksiz olması da saçma olur diye düşünüyorum ancak sizin fikriniz nedir? Destek kesilme muhabbetini tam olarak nedir, destek kesilse de yine Online oyun oynayabiliyor mu?

Xbox One X zamanının ötesinde bir cihazdı, şu anki S'den tek farkı oyunlara hızlı geri dönüş özelliğinin bulunmaması. Onun dışında sden kağıt üstünde daha güçlü bir konsol.

Xbox öne X saf güç konusunda serie sden kat kat iyi tek farkı seri s in ssdisinin olması öne X HDD kullanıyor.

Alınır mı? Yani.

Xbox One X zamanının ötesinde bir cihazdı, şu anki S'den tek farkı oyunlara hızlı geri dönüş özelliğinin bulunmaması. Onun dışında sden kağıt üstünde daha güçlü bir konsol.
Alınır mı hocam peki

Son düzenleme:
5 bin liraya alabileceğiniz en iyi cihaz bir de fiyatı da iyi benim civarımda 7-8'den başlıyor aynı cihaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı