Xbox One X mi Series S mi?

Dexter_aem

Zeptopat
Daha fazla  
Gerçekten kararsızım 2 kollu olmasi lazım alacağım konsolun. One X tam isteklerimi karşılıyor fakat gönlüm biraz da Series S'den yana. Ancak cift kol Series S'ler 12 bandından başlıyor. Alacağım One X ise 7000 TL çift kol kutulu RDR2 CD FIFA 19 CD var. PS4 de olabilir yani tavsiyenizi bekliyorum.

Gerçekten kararsızım 2 kollu olmasi lazım alacağım konsolun. One X tam isteklerimi karşılıyor fakat gönlüm biraz da Series S'den yana. Ancak cift kol Series S'ler 12 bandından başlıyor. Alacağım One X ise 7000 TL çift kol kutulu RDR2 CD FIFA 19 CD var. PS4 de olabilir yani tavsiyenizi bekliyorum.
one x ve ps4 harika konsollar ama artık alınmaz şuan minimum series s almalısınız konsolda gta 6 oynatacak benim tahminimce series s için özel optimizasyonlu çıkacak düşük ayar 30 fps oynarsınız gibi geliyor.

Series S yeni oyunların hepsini açıyor. PS4 ve One X'den her konuda daha iyi. 5 bin lira daha ekleyip Series S almak daha mantıklı.

Tabii ki series s

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı