Xbox One X mi yoksa Series S mi alınmalı?

Yusufus

Centipat
Daha fazla  
İyi günler, ben çok fazla oyun oynamayacağım sadece haftada 2-3 gün falan oynayabiliceğim, evde 4K bir televizyonumuz yok 1080p var, 2-3 yıl idare etsin diye 2. el bir konsol istiyorum, One X mi alayım Series S mi? Bilemedim. Yardımcı olursanız sevinirim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bütçen varsa Series S tavsiye ederim One X konsolundan destek çekebilirler 2-3 yıl sonra işini ,garantiye al.

2-3 yıl için One X idealdir ancak 3000 gibi fiyatlardaysa alınmaz. Series S'in zaten 2. eli 0'dan pahalı.

One X 3 senesi garanti var ama Series S alabilirsin. Sonuçta yeni nesil diye pazarladılar ama 5-6 sene götürür herhalde.

Xbox Series S alın. 10 sene oyun çıkacak series x/PS5 ile aynı ömürde.

Bütçem kısıtlı 3.500TL civarı bir bütçem var ve ben sadece bu 2 3 yılımı idare etsin diye istiyorum sonra yeni nesil bir konsol alacağım

Bütçem kısıtlı 3.500TL civarı bir bütçem var ve ben sadece bu 2 3 yılımı idare etsin diye istiyorum sonra yeni nesil bir konsol alacağım

Böyle bir bütçeniz varken bir de 1080p olarak kullanacaksanız Series S alın hocam.

Normal şartlarda zaten az oynayacağım, max 2-3 yıl idare etsin diyene eski nesil bir konsol da uygun olur derim ama bütçeniz yeterli. 2000 TL civarına 2. el temiz One X buldum derseniz yine alabilirsiniz ama isteklerinize ve bütçenize Series S de gayet uygun. 3 yıl sonra One X elinizde kalmış olacakken Series S'i duruma göre satabilir ya da güncel kalacağı için kullanmaya devam edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…