Olmadı DS4'ü PC'ye bağlar oynar. Şu ana kadar oynadığım tüm oyunlarda DS4 sıkıntısız çalıştı PC'de.Elbette özel oyun yok Xbox'ta zaten bir Xbox gamepad'i ile olay çözülür.
1.000 TL fazla verip yeni nesil almaya zorlasan daha iyi. Dediğin konsollardan birini alırsan yine birkaç sene sonra cihaz değiştirme gereği hissedeceksin.Fiyatlara baktım pahalı geldi.
Olmadı DS4'ü PC'ye bağlar oynar. Şu ana kadar oynadığım tüm oyunlarda DS4 sıkıntısız çalıştı PC'de.
1.000 TL fazla verip yeni nesil almaya zorlasan daha iyi. Dediğin konsollardan birini alırsan yine birkaç sene sonra cihaz değiştirme gereği hissedeceksin.
Şu an stok sorunu nedeniyle bu konsollara destek kesilmedi ancak birkaç sene sonra bu destek sürmeyecektir. Yeni nesil oyunlar yeni nesil konsollara çıkacaktır. Bunun yanı sıra PS4 zaten FPS açısından sana artı bir değer katmayacak. One X ise Series S'in sağladığı teknolojileri sağlamıyor.Neden de?
Neden de?
O halde sisteminiz ile devam etmeniz daha mantıklı değil mi? Yukarıda dediğim gibi PS4 sizi FPS anlamında uçurmayacak, çoğu oyunu 30 FPS kilidi ile oynayacaksınız. Öte yandan Game Pass ile One oyunlarını iyi kötü oynatabilecek bir sisteminiz var. Tabi yine siz bilirsiniz, bana siz kararınızı vermişsiniz gibi geldi.İleride çıkacak oyunlar çok da önemli değil zaten lise bitince oynayacağımı sanmıyorum ya da daha iyisini alırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.