Xbox oyun kolu önerisi

Xbox için derken Xbox konsolunda mı kullanacaksınız yoksa PC'de Xbox oyunları için mi istiyorsunuz.

Bu arada hatalı olmasın Xbox Series X veya Series S uyumlu değil attığım kol.
Hayır hocam ben Logitech F310 kullandığım Xbox pc uyumlu oyunları oynuyordum ama konsol oyunlarını oynayamıyordum pc üzerinden yani oyun site de gözüküyor lakin uygulama da gözükmüyor. Bu yüzden sanırım xbox kolunu uyumlamak tarzı şeyler yapmak gerekiyormuş. O yüzden bu tarz bir kol istiyorum.

Hayır hocam ben Logitech F310 kullandığım Xbox PC uyumlu oyunları oynuyordum ama konsol oyunlarını oynayamıyordum PC üzerinden yani oyun site de gözüküyor lakin uygulama da gözükmüyor. Bu yüzden sanırım Xbox kolunu uyumlamak tarzı şeyler yapmak gerekiyormuş. O yüzden bu tarz bir kol istiyorum.

PC'den kullanacaksan uyumlu olur o zaman. Tak çalıştır. Hem 2.4G alıcısı olacağı için bluetooth'dan daha iyi gecikme değerleri alırsın.

Hayır hocam ben Logitech F310 kullandığım Xbox pc uyumlu oyunları oynuyordum ama konsol oyunlarını oynayamıyordum pc üzerinden yani oyun site de gözüküyor lakin uygulama da gözükmüyor. Bu yüzden sanırım xbox kolunu uyumlamak tarzı şeyler yapmak gerekiyormuş. O yüzden bu tarz bir kol istiyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Sıkılmadınızmı şu kolu önermelere? Cumhuriyetin kuruluşunu görecekti az daha erken çıksaydı. Bu kadar eski ve abartılan bir kolun bu kadar sevildiğini daha önce görmedim.
Logitech F710 bir tutkudur.Bir yaşam tarzıdır.O butonların güzelliği ve arkadaki R1 R2 L1 L2 tuşlarının sertliği her dokunduğumda parmaklarımı acıtması adeta profosyonel bir masörün parmalarıma masaj yapması gibi.Logitech F710 asla unutulmayacak!

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı