Xbox oyun kolu vs DualShock

Kablolu olduğu için pek önermem, Logitech F10 kolu eski bir kolsa bile aşırı kaliteli bir kol. Hem 1K az vermiş olurum, ama tabii tercih sizin.

Logitech F710 kaliteli bir kol değil. Kalite Logitech F710'u görse yolunu değiştirir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

F710'a bassam yolda giderken tepkim :D

Daha ucuz şeyler bakıyorsan bu 2 attığıma bak. Bunların üstü Cyclone 2 alınabilir pahalı seçenek olarak.

Logitech F710 kaliteli bir kol değil. Kalite Logitech F710'u görse yolunu değiştirir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

F710'a bassam yolda giderken tepkim :D

Kullanmayı bilene zaten. Tabi eski bir gamepad olduğu için normal, ama ben hala kullanıyorum gayet iyi bir kol.

Kullanmayı bilene zaten. Tabi eski bir gamepad olduğu için normal, ama ben hala kullanıyorum gayet iyi bir kol.
Hocam sen kol görmediğin için iyi sanıyorsun bende kullandım F710 gameapad koleksiyoneriyim. Kötü ürünü sırf elimizde var diye güzellemenin bi alemi yok. F710 kötü bir kol. Plastiği oyuncak plastiği gibi. Bedava verdilerse ve gamepad'in yoksa kabul edersin başka para verilecek bi alet değil F710.

Hocam sen kol görmediğin için iyi sanıyorsun bende kullandım F710 gameapad koleksiyoneriyim. Kötü ürünü sırf elimizde var diye güzellemenin bi alemi yok. F710 kötü bir kol. Plastiği oyuncak plastiği gibi. Bedava verdilerse ve gamepad'in yoksa kabul edersin başka para verilecek bi alet değil F710.
Güzellemek değil zaten amacım. Ama şuan kullandığım kadarlıyla gayet iyi bir kol olduğunu düşünüyorum, sorun falan yaşamadım yani tabi kesinlikle daha iyisi vardır ama ben kullandığım kadarıyla gayet iyi.

Güzellemek değil zaten amacım. Ama şuan kullandığım kadarlıyla gayet iyi bir kol olduğunu düşünüyorum, sorun falan yaşamadım yani tabi kesinlikle daha iyisi vardır ama ben kullandığım kadarıyla gayet iyi.
Hocam ortalama bir kullanıcı için sorun çıkarmayacak bir kol belki ama gerçekten çok eski teknolojili bir kol. Şu an çoğu 2. El sitesinde daha ucuza kapalı kutu machenike g1 pro bulunuyor. Veya 200 lira fazlasına fantech shooter 3, bigbig won gale hall gibi kollar var. Ps düzeni istenmiyorsa illa ki bence şu anda almak mantıksız bir kol. Ama dediğim gibi tekrardan piyasayı pek bilmeyen ortalama bir kullanıcıyı da memnun eder

Hocam sen kol görmediğin için iyi sanıyorsun bende kullandım F710 gameapad koleksiyoneriyim. Kötü ürünü sırf elimizde var diye güzellemenin bir alemi yok. F710 kötü bir kol. Plastiği oyuncak plastiği gibi. Bedava verdilerse ve Gamepad'in yoksa kabul edersin başka para verilecek bir alet değil F710.

Hocam ortalama bir kullanıcı için sorun çıkarmayacak bir kol belki ama gerçekten çok eski teknolojili bir kol. Şu an çoğu 2. el sitesinde daha ucuza kapalı kutu machenike G1 Pro bulunuyor. Veya 200 lira fazlasına fantech shooter 3, bigbig won gale hall gibi kollar var. PS düzeni istenmiyorsa illaki bence şu anda almak mantıksız bir kol. Ama dediğim gibi tekrardan piyasayı pek bilmeyen ortalama bir kullanıcıyı da memnun eder.

Zaten arkadaşın profesyonel oyuncu olduğunu düşünmüyorum o yüzden arkadaşa bu kolu önerdim eski kol olsa bile şu an bile kullanabilir olduğunu düşünüyorum ama arkadaşın kararı.

Xbox kolu zorunlumu? Onun yerine Logitech F710 kolunu alabilirsiniz. Güzel bir oyun kontrolcüsü

O gamepade para verilmez. Fiyat olarak daha iyi alternatifleri var.

Zaten arkadaşın profesyonel oyuncu olduğunu düşünmüyorum o yüzden arkadaşa bu kolu önerdim eski kol olsa bile şu an bile kullanabilir olduğunu düşünüyorum ama arkadaşın kararı.
Profesyonel olmak ve kaliteli bir deneyim yaşamak istemek günümüzde özellikle fazlasıyla ayrılıyor. Şu anda profosyonel olmasa da hem gecikme açısından hem de uzun ömürlü/kaliteli malzeme kalitesi olan ve f710 gibi kollardan daha hassas kollar acayip derecede ucuza bulunabiliyor. Arkadaşın önerdiği cyclone 2 kendimde de var, ben de profosyonel bir oyuncu değilim lakin oyun oynarken de kol benim istediğim şeyi istediğim an yapsın istiyorum, istediğim şekilde hassaslıkta yapsın istiyorum. F1 23 oynuyorum mesela, önceki kolum gamesir g7'ydi. Alps stickler ve klasik analog triggerlar kullanıyor yani tamamen ortalama özellikleri olan ama markası sayesinde deadzone ve dayanıklılık sorunları ile hiç karşılaşmadığım bir kol, bu kolda aldığım zevk ve cyclone 2 ile aldığım zevk arasında dağlar kadar fark var. Öncelikle gaz ayarımı şu an çok daha rahat yapabiliyor ve tepki süresi sağolsun daha rahat geçişler yapabiliyorum. Ve bu kol sadece 3000 tl. Şu anda hala potansiyometre stickler kullanan pro kollardan daha ucuz. Aynısı f710 için de geçerli, bahsettiğimiz kollar aralarında çok az fiyat farkı olmasına rağmen hem stick drift geliştirmesi çok daha uzun sürede gerçekleşen hem de hassasiyet konusunda çok daha iyi olan kollar. Bunun yanında çoğu ergonomik olarak da iyi ve eli yormayan kollar. Triggerları 1 saatlik oyun sonrasında insanı parmak kası yapmaya itmiyor en basit örneği

Son kez seçim yapıp alacagim, 8BitDo mu orijinal Xbox One mı yoksa Wraith'in shooter 3 kolu mu? Fiyat farki var evet ama Wraith'i çok öneren var ve aklım da yatmıyor değil

Technopat Haberler

Geri
Yukarı