Xbox S alınır mı?

wowasse

Femtopat
Starfield için kasa toplayayım dedim sadece kasaya 25bin veriyorsun daha bunun monitörü, mouse, fare dahil değil yine tam randımanlı oynayamıyorsun bütün hazır sistemler sürümden kazanılması için toplanan tutulmayan marka parçalar kullanıyor. 8 GB kartlara o kadar para vermek içimden gelmiyor. Game Pass'te yok yok fiyatı cazip geldi. İthalatçı garantili 11bin, Türkiye garantili olan 15-16bin çok fark eder mi? Hiç konsol almadım garanti olayı tecrübem yok.

Sizin gibi dusunceyle ben de konsol almak istedim ve aldim. Daha dun satip 8 GB ekran kartiyla mis gibi oyunumu oynarim diyerek konsolu sattim. Benim icin konsol hic ilgi cekici gelmedi, heleki eskiden PC'de oyun oynuyorsaniz.

Ikinci el alip denemenizi oneririm. 7-8 bine bulabilirsiniz temiz.

Starfield için kasa toplayayım dedim sadece kasaya 25bin veriyorsun daha bunun monitörü, mouse, fare dahil değil yine tam randımanlı oynayamıyorsun bütün hazır sistemler sürümden kazanılması için toplanan tutulmayan marka parçalar kullanıyor. 8 GB kartlara o kadar para vermek içimden gelmiyor. Game Pass'te yok yok fiyatı cazip geldi. İthalatçı garantili 11bin, Türkiye garantili olan 15-16bin çok fark eder mi? Hiç konsol almadım garanti olayı tecrübem yok.
Alınır tabi neden alınmasın. Konsolda oyun oynamayı seviyorsan sorun yaşamazsın. Bana bedava verseler konsol ile oyun oynamam.

Kasa da DLSS'te açabiliyorsun ama konsolda o da yok, üstüne düşük seviye konsol alıyorsun (bu arada söylentilerde Starfield'a DLSS geleceği söyleniyor, doğru mu bilmiyorum)

Xbox S derken? Series S diyorsanız evet alınır. Bence seveceksiniz konsolları.

Trendyol'da Microsoft TR garantili 11.799.TL 15-16 bin biraz fazla. Series S her zaman mantıklı gelmiştir bana.
Baktım göremedim sayende tekrar bakınca gördüm. Bu paralara bir şey kalmadı TV'nin altında bu paraya bir konsol bedava şuan birde oyan alma derdi yok mantıklı geldi bana da. Konsolun yeri ayrı PC'nin yeri ayrı ama PC'de insan yoruluyor, konsolda uzan oyna. İşten gelmeyen evde oturan bilmez tabi.

Sizin gibi dusunceyle ben de konsol almak istedim ve aldim. Daha dun satip 8 GB ekran kartiyla mis gibi oyunumu oynarim diyerek konsolu sattim. Benim icin konsol hic ilgi cekici gelmedi, heleki eskiden PC'de oyun oynuyorsaniz.

Ikinci el alip denemenizi oneririm. 7-8 bine bulabilirsiniz temiz.
Alınır tabi neden alınmasın. Konsolda oyun oynamayı seviyorsan sorun yaşamazsın. Bana bedava verseler konsol ile oyun oynamam.
Oyuna para verme derdi yok fiyatı da makul 24 saat oyun oynamıyoruz öyle boşlukta off günlerde. 24 saat elinden düşürmezsen sıkıcı gelir tabi. Yani PC iyi bir seçenek ama fiyat ve fayda açısından şuan cazip değil. Konsol rahatlık ve bütçe dostu şuan.

Bilgisayarda oynamaya alıştıysan bence,

RTX 4060, RTX 4060 Ti, RX 7600, RX 7700 vb. ekran kartlı sistemler Series S'in yanağından makas alır. Kesinlikle PC.

Tabii bilgisayar oyunculuğu için söz ediyorum. Konsol oyuncusuyum diyorsan başka ama hem daha yüksek grafiklerde ve daha akıcı bir deneyim için PC. Ayrıca yayın, montaj vs. işler için yine PC.

Bilgisayarda oynamaya alıştıysan bence,

RTX 4060, RTX 4060 Ti, RX 7600, RX 7700 vb. ekran kartlı sistemler Series S'in yanağından makas alır. Kesinlikle PC.

Tabii bilgisayar oyunculuğu için söz ediyorum. Konsol oyuncusuyum diyorsan başka ama hem daha yüksek grafiklerde ve daha akıcı bir deneyim için PC. Ayrıca yayın, montaj vs. işler için yine PC.
PC'de oynayacağım Starfiled, COD başka bir şey yok. Oynayıp atıyorsun kenara, CS zaten hile sonrası devri bitti. Böyle bir karar aldım gidip konsolda CS oynamayacağım, Strateji, Yarış bunun gibi oyunlar PC'de sarmıyor zaten konsola uygun oyunlar. Mouse ile sadece FPS oyunları oynanır gerisi konsolda oynanır. Assasin Creed, Witcher, Dragon Age hepsi konsol oyunu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı