Xbox Series S 1440p ve 120FPS mi?

Sana kinim artık yok.

Tamam. Benzer performans verirler. GPU tarafında Pro daha iyi. İşlemci tarafında Xbox önde. Oyun performansını belirleyen en büyük etken GPU’dur ayrıca.

PlayStation 4 Pro GPU'da azıcık önde ama Xbox Series S işlemcide fark atıyor ve Xbox Series S'in saat hızı fazla ve mimarisini kullanan bir ekran kartı olan Radeon 6900 XT 23 teraflops ile 36 teraflops RTX 3090'ı geçiyor.

PlayStation 4 Pro GPU'da azıcık önde ama Xbox Series S işlemcide fark atıyor ve Xbox Series S'in saat hızı fazla ve mimarisini kullanan bir ekran kartı olan Radeon 6900 XT 23 teraflops ile 36 teraflops RTX 3090'ı geçiyor.

Fark atıyor? 2 GHz vs 3 GHz videolarına baksana. En fazla 10 FPS fark ediyor. Bu arada sen PC Teraflop’u ile konsol Teraflop’unu aynı kefede mi tutuyorsun? PS4 1, 18 Teraflop ve bazı oyunlarda 60 bazı bazı oyunlarda 30 veriyor. GTX 1060 4 Teraflop ve 60 FPS veriyor.

Anlamadınız galiba. Teraflop diyorum. İçinde kullanılan grafik birimi 4 teraflop. PS4 Pro'daki 4.18 teraflop yani daha güçlü. Siz hala bana diyorsunuz ki "PS4 Pro çıkalı yıllar oldu." Yıllar olması bir şey değiştirmiyor çünkü bir birim Teraflop'un temsil ettiği güç değişmedi yıllar içinde. Yani PS4 Pro daha güçlü. Bir de Ray Tracing özelliğinin olduğunu düşünürsek yani Series S'te RT açıp oyun oynanacaksa 1080P 60FPS bir oyun deneyimi maksimum olur.

Teraflop oyun için her şey değil. Daha güncel bir mimari daha verimli bir GPU var ortada

Fark atıyor? 2 GHz vs 3 GHz videolarına baksana. En fazla 10 FPS fark ediyor. Bu arada sen PC Teraflop’u ile konsol Teraflop’unu aynı kefede mi tutuyorsun? PS4 1, 18 Teraflop ve bazı oyunlarda 60 bazı bazı oyunlarda 30 veriyor. GTX 1060 4 Teraflop ve 60 FPS veriyor.
Ps4 1,84 teraflops ve 10 fps iyi fark 0,14 teraflops ne kadar fark eder

Tamam kabul ediyorum. @İsa Takmaz senden de özür dilerim biraz fazla sert davrandım. Fakat AAA oyunlarda 120 FPS veremez bence.

Özrün için teşekkür ederim. Bende seni destekledim. 1080P çözünürlükte vermesi yeterli RTX olmasa da olur dedim. Aynı şey PS4 içinde geçerli. Yoksa PS4 Pro alırdım çünkü istediğim şey 1080P 120 FPS sadece. Şimdi iyi sosyaller diyebiliriz :) ayrıca art niyetle tartışmadım konu başında bilgilenme bilgilendirme amaçlı yazıyorum. Alakam olmasa bile bu forumda birileri için bir şeyler araştırıp yorumluyorum. Teşekkürler tekrar.

Özrün için teşekkür ederim. Bende seni destekledim. 1080P çözünürlükte vermesi yeterli RTX olmasa da olur dedim. Aynı şey PS4 içinde geçerli. Yoksa PS4 Pro alırdım çünkü istediğim şey 1080P 120 FPS sadece. Şimdi iyi sosyaller diyebiliriz :) ayrıca art niyetle tartışmadım konu başında bilgilenme bilgilendirme amaçlı yazıyorum. Alakam olmasa bile bu forumda birileri için bir şeyler araştırıp yorumluyorum. Teşekkürler tekrar.
İyi sosyaller.🙂 Yardımcı olmak bile önemli. Ben biraz fazla sert yazmışım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı