Xbox Series S 3-4 gündür kapalıyken çalışıyor

grrpaow

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Xbox Series S,PlayStation5.SteelSeries Aerox 3 Wirelles,HyperX Cloud II
Dostlar Xbox Series S aldım 3-4 günden beri bir şey indirmiyorum, kullanmıyorum konsolu ama bugün bir baktım konsol çalışıyor. Nedeni nedir?

Yok hocam direkt kapatıyorum xbox kumandasına baslı tutup çıkan kapatma kısmından kapatıyorum

Yani kumanda dan kapatma tam kapatma olmuyor ama birşey yüklemiyorum çalışması normal mi

Konsolun fişini çekmediğin sürece konsol çalışmaya devam eder, gayet normal. Büyük ihtimal konsolun hızlı açılış modunda o yüzden her kapattığında çalışır vaziyette hazır açmanı bekliyor. Güç tasarrufu moduna alırsan tam kapatır konsolu, gene de sesler duyabilirsin ama.

Dostlar konsol fişteyken olan sesten bahsetmiyorum (cızırtı sesi) olan ses konsol çalışır vaziyetteyken olan fan sesi

Koldan kapatınca tam kapanmıyor Xbox'lar. Tam kapatmak istiyorsan Ayarlar-Genel-Güç Modu ve Başlangıç-Konsolu Tam Kapat

Eğer kolu PC'ye bağlayarak vs. kullanıyorsan, bazen gamepad açıldığı zaman konsol da açılıyor. Zaten uzaktan konsolu açmak istediğinde gamepad'teki (X) butonuna basılı tutuyorsun konsol da açılıyor böylece. Bu tarz bir şey yapmış olabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı