Xbox Series S alınır mı?

Kendi sistemimi yazayım, RYZEN 5 2600X - MSI GTX1650 SUPER GAMING X- CORSAIR LPX 8X2 3000 MHZ Ram - MSI B450M GAMING PLUS MAX - MSI MAG FORGE 100R - FPS HYDRO 500W 1080p 144 hz monitöre sahibim ekstra Xbox series s konsol aldım neden aldım onuda anlatayım mesela AC Odyses kendi sistemimde akıcı oynayamıyorum xboxta mis gibi oynuyorum, UFC 4 pc de yok konsolda rahatlıkla keyifli bir şekilde oynuyorum. Yeni çıkan forza 5 direk xs geliştirmeli geliyor direk kurdum ön yüklememi yaptım 9 kasımda oynayacağım gibi gibi ben bu tarz sebepten aldım bilgisayarımdan yeri geliyor memnun oluyorum yeri geliyor konsoldan tek bir tanesi çok tatmin etmez ama söyleyeyim Xbox sadece olması çok iyi değil sıkılabilirsin arkadaşların dediği gibi.
 
Çok iyi yapmışsınız. Benim PC de bozulmuştu satmıştım. 2 ay önce series s aldım. Çok memnunum. Geforce now desteği bile geldi. Klavye mouse da bağlıyorum. PC den farkı kalmıyor.
 
Kendi sistemimi yazayım, Ryzen 5 2600X - MSI GTX1650 Super Gaming X- Corsair LPX 8x2 3000 MHz RAM - MSI B450M Gaming Plus Max - MSI MAG Forge 100R - FPS Hydro 500W 1080p 144 Hz monitöre sahibim ekstra Xbox Series S konsol aldım neden aldım onu da anlatayım mesela AC odyses kendi sistemimde akıcı oynayamıyorum Xbox'ta mis gibi oynuyorum, ufc 4 PC de yok konsolda rahatlıkla keyifli bir şekilde oynuyorum. Yeni çıkan Forza 5 direk XS geliştirmeli geliyor direk kurdum ön yüklememi yaptım 9 Kasım'da oynayacağım gibi gibi ben bu tarz sebepten aldım bilgisayarımdan yeri geliyor memnun oluyorum yeri geliyor konsoldan tek bir tanesi çok tatmin etmez ama söyleyeyim Xbox sadece olması çok iyi değil sıkılabilirsin arkadaşların dediği gibi.

Vallahi bende akıcılıktan dolayı çok memnun değildim sattım ekran kartını onun parasıyla konsol aldım zaten onboard işlemci var onunla bütün işlerimi hallediyorum Netflix YouTube Valorant Online dersler gibi şeyleri rahatça hallediyorum iyi ki almışım çok memnun kaldım NBA2K22 satın aldım az önce yüklemesi bitti böyle bir Next gen görmedim ben hayatımda, umarım herkes gönlüne göre alabilir.
Çok iyi yapmışsınız. Benim PC de bozulmuştu satmıştım. 2 ay önce Series S aldım. Çok memnunum. GeForce NOW desteği bile geldi. Klavye mouse da bağlıyorum. PC'den farkı kalmıyor.

GeForce NOW desteğini ilk kez duyuyorum gerçekten alma diyenlere şaşırdım iyi ki almışım diyorum :)
 
Çok iyi yapmışsınız. Benim PC de bozulmuştu satmıştım. 2 ay önce series s aldım. Çok memnunum. Geforce now desteği bile geldi. Klavye mouse da bağlıyorum. PC den farkı kalmıyor.
Dostum bişey sorcam.2k 120 fps desteği var sanırım bazı oyunlarda da 2k 60fps diye duydum.Bunların oranı nedir? Sırf bu yüzden 2k 144hz almaya değer mi ?
 
Destekleyen oyunları 1080p 60 FPS ile.

-Çoğu oyun 1080p 60FPS bazı oyunlar ise 1080p 120FPS oynanabiliyor RTX açarsanız ise bazı oyunlarda çözünürlük değişebiliyor.

Sizce nasıl olur?

-Bence güzel bir seçim olur hem Game Pass hem geriye dönük uyumluluk gerekirse PC gibi kullanıp Word falan da kullanabiliyorsunuz ancak zaten Ryzen işlemcili bir bilgisayarınız olacağı için bence gerek yok.

Çoğu oyunu Series S seviyesinde belki biraz daha düşük olarak oynatabilir.

-Series S koca bir nesilde hiç yükseltme gerekmeden yapıyor ancak ekran kartını yükseltmek zorundasınız ve satınca da büyük oranda zarar edeceksiniz.

Kısa sürede kütüphane yetersiz gelmeye başladı. Ve oyunlar çok pahalı olduğu için yeni oyun almak istemiyorum.

-Eğer yeni nesil bağımlısı bir oyuncu değilseniz geriye dönük uyumlu oyunlar çok ucuz ayrıca iyi bir istek listesi yapınca illaki %60 ya da daha fazla indirimli oyun oluyor haftalık ancak yeni nesil oyun bağımlısı iseniz (ki bu kötü bir şey değil olabilir bir durum aşağılamak için söylemiyorum) fiyatlar çok pahalı.

Valorant o da akşam okuldan ve işten geldikten sonra 1-2 saat takılıp sinirlenip çıkarım.

-Bu oyunu ekran kartsız olarak da oynayabilirsiniz çok problem olmaz.

Sizi sadece yoran nokta depolama alanı mı acaba?

-Depolama bazen problem yaratabiliyor ama ekstra bir hard diskin çözemeyeceği bir sorun yoktur ki ucuzlarsa genişletme SSD'si de alabilirsiniz.

PC de sıkılmadan saatlerce oynanabilecek rekabetçi oyunlar.

-Konsolda da rekabetçi oyunlar yeteri kadar var ayrıca konsolda özel olanlar da cabası yaklaşık 100 saati aşkın oynadığım Gears of War 3'ün Online modu var.

Bir kere alıp uzun süre kullanmak istiyorum.

-Konsolları bir nesil boyunca kullanabilirsiniz ve Windows'ta oyun geliştiricilerinin eli açık davrandığını düşünürsek ekran kartınızda bazı oyunları orta ayarlarda 1080P'de 24FPS altı oynatabilir örneğin Cyberpunk 2077 biliyorum uç bir örnek ama artık çoğu yapımcı düşük sistemleri düşünerek oyun geliştrimiyor.

Olabilir, Series S'in ömrü o sistemden daha uzun.

-Kesinlikle katılıyorum.

Sırf bu yüzden 2K 144Hz almaya değer mi?

-Bu link ile Xbox Series S'in 120 FPS çalıştırdığı oyunları hangi çözünürlükte açtığını görebilirsiniz
 
Hayırlı uğurlu olsun diyeyim benim düşüncem de kendim için şu eskisi gibi vaktim yok maalesef, pc de çok yoğun bir şekilde oyun oynayan birisi değilim bazen bende ekran kartımı satayım diyorum telefonu mu güncelleyecektim onu değiştiririm diyorum ama bilemiyorum net olamıyorum bende MSI Gtx 1650 Super Gaming X modeli var şuanda xbox series s'im var oynarsam ondan açıp oyun oynuyorum arkdaşlarla bi rocket league yapıyoruz oda zaten series s'te de var sea of thieves oynuyoruz oda var :D bazen pc gereksiz geliyor ama sonuçta fps oyunlarınıda kolda ben beceremiyorum bu kararsızlık çok kötü.
 

Geri
Yukarı