Xbox Series S alınır mı?

Rub

Hectopat
Daha fazla  
Konsol baya ucuz geldi. İlk kez konsol alıcam. Bununla başlamam uygun mu? Dead Cells vesaire kaldırır mı? 11 bin TL. Yani donanımları kötü diye mi 11 bin? Bu piyasada bulunmuyor da.

Konsollarda bunu kaldırır mı, şu oyunu açar mı olayı olmaz. Destekleyen tüm oyunları oynarsınız. Series S son zamanlarda dolar kuru nedeniyle fiyatı artsa da eğer bilgisayar oyuncusu değilseniz şu ekonomide alınabilecek güzel ve sağlam bir konsol.

İnternetten daha uyguna alabilirsiniz. Satıcıları araştırıp öyle almanızı öneririm.

Konsol bayağı ucuz geldi. İlk kez konsol alacağım. Bununla başlamam uygun mu? Dead Cells vesaire kaldırır mı? 11 bin TL. Yani donanımları kötü diye mi 11 bin? Bu piyasada bulunmuyor da.

Alınmaz GTX 1650 sistemle aynı performansa sahip veya aynı fiyata eskiden olsa alınırdı ama şu anda alinmaz.

Fiyatı biraz tuzlu olsa da alınabilecek bir oyun konsolu ve bütün oyunları rahatça oynarsın konsollarda öyle bir sıkıntı yok.

Akakçe'de biraz daha uygun.

Konsollarda bunu kaldırır mı, şu oyunu açar mı olayı olmaz. Destekleyen tüm oyunları oynarsınız. Series S son zamanlarda dolar kuru nedeniyle fiyatı artsa da bence alınabilecek güzel bir konsol.

İnternetten daha uyguna alabilirsiniz. Satıcıları araştırıp öyle almanızı öneririm.

Tamamdır hocam. Burada kaç TRY? Göremedim de.

Sana Can Sungur'un bir videosunu izlemeni tavsiye ediyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Güncel olmasa da en azından sana bir fikir verebilir.

fiyatı biraz tuzlu olsa da alınabilecek bir oyun konsolu ve bütün oyunları rahatça oynarsın konsollarda öyle bir sıkıntı yok.
Gamepass ile uzun yıllar geçirebileceğimi düşünüyorum.

Bütçem 16.000. Ekleyip daha iyi şeyler alınabilir mi? Önerirseniz sevinirim.

Ben olsam 1K falan daha ekler Rx 6600 PC toplardım. Series S’de şimdiden bazı oyunlarda çözünürlük 900p’ye düşmeye başladı.

Ben olsam 1K falan daha ekler Rx 6600 PC toplardım. Series S’de şimdiden bazı oyunlarda çözünürlük 900p’ye düşmeye başladı.
Hocam pc toplamayı denemedim mi sanıyorsunuz. Düzgün 6600 sistem kalmamış. Kasa desen monitör gerekiyor. Hiç girişmedim onlara.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı