Xbox Series S alınır mı?

Konsolunuzun problemi vardır. Xbox desteği gayet iyi, danışın. Neredeyse bütün Xbox ve PlayStation konsollarını kullandım. Hiçbiri optimizasyonu dışına çıkmıyordu.

Ben tavsiye etmiyorum hiçbir oyunda zevk alamaz alınız bende Xbox SS var şu anda kutusunda duruyor bir şeye yaramıyor.

Arkadaşlar ben öyle teknik şeylerden pek anlayan biri değilim oyun kısmına bakıyorum ben. O yüzden en yüksek verimi alacağım 1080p konsol dostu bir monitör önerin.

Bunun için ayrı konu açmanız daha iyi olur.

Ben tavsiye etmiyorum hiçbir oyunda zevk alamaz alınız bende Xbox SS var şu anda kutusunda duruyor bir şeye yaramıyor.

Konsolunuzda net bir şekilde sorun var. Eğer böyle bir şey olsa sizce konsollar 30 yıldır var olur muydu?

Hocam birşeye yaramıyor derken? Bozuldu falan mı?

Hocam ben sizin yerinizde olsaydım 2 gün daha bekler karne fırsatlarına bakardım ondan sonra alırım
Tamam hocam zaten paranın geleceği tarih belli değil 4-5 ay bile sürebilir.

Bunun için ayrı konu açmanız daha iyi olur.

Konsolunuzda net bir şekilde sorun var. Eğer böyle bir şey olsa sizce konsollar 30 yıldır var olur muydu?

Yani Xbox SS tavsiye etmeyen bir kişi görünce hemen linç yiyorsun bu her konuda geçerli çoğu kişiyle tartismisimdir.

Hocam bir şeye yaramıyor derken? Bozuldu falan mı?

Kullanmıyorum sadece kutusuna koydum.

Hocam birşeye yaramıyor derken? Bozuldu falan mı?

O zaman bu dolar kuru ile Allah yardımcınız olsun

Yani Xbox SS tavsiye etmeyen bir kişi görünce hemen linç yiyorsun bu her konuda geçerli çoğu kişiyle tartismisimdir.

Kullanmıyorum sadece kutusuna koydum.
E hocam neden aldınız beğenmiyorsunuz da kullanmıyorsunuz da.

Normal. Çünkü konsolunuzda sorun var. Gidip servise danışmak yerine burada çok kötü demeniz hata. Xbox servisi inanılmaz iyi. Bir kaç kez gamepad'im için gönderdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…