Xbox Series S almak mantıklı mı?

Yer
Bremen
Daha fazla  
Meslek
NCR Trooper
Merhabalar, Hepsiburada'da Series S 3800 TL'ye düşmüş PC fiyatlarına baktım geçen sene 5000 lira olan sistem 9000 lira olmuş. O yüzden konsol almaya karar verdim ama konsol tarafında oyunlar daha pahalı ve Controller aşırı pahalı (1000 TL) oynamak istediğim oyunlar Forza, Cyberpunk, Forza, RDR 2, Witcher gibi oyunlar. En büyük artısı ise Game Pass. Daha yeni GTA 5 gibi büyük bir oyun geldi.

Sorum şu Series S'in PC tarafında karşılığı nedir? Hangi ekran kartına eşittir? Konsol kaç yıl götürür?

Kontrolcü zaten konsolun yanında geliyor.
Oyunlar biraz pahalı ama Game Pass var. Aylık 30 TL'ye oldukça kaliteli oyunlar var.
Series S kas gücünde 5500XT kadardı sanırım ama optimizayson konsolda daha iyi yapıldığı için çok fark ediyor.
Yani bence oldukça mantıklı. 5 ile 8 yıl arasında bir süre götürür bence.

Hocam pc tarafındaki karşılığını söylemek çok yanlış olur. Zaten Series S yeni bir konsol. Oyun firmaları ve XBOX destek verdiği güne kadar çıkan her oyunu rahat oynarsınız. Ayrıca o konsol zaten 1080P için ideal olduğu için, uzuuun seneler oyun oynatır. Konsollara özel optimizasyon yaptıkları için problem yaşamazsınız.

Merhabalar, Hepsiburada'da Series S 3800 TL'ye düşmüş PC fiyatlarına baktım geçen sene 5000 lira olan sistem 9000 lira olmuş. O yüzden konsol almaya karar verdim ama konsol tarafında oyunlar daha pahalı ve Controller aşırı pahalı (1000 TL) oynamak istediğim oyunlar Forza, Cyberpunk, Forza, RDR 2, Witcher gibi oyunlar. En büyük artısı ise Game Pass. Daha yeni GTA 5 gibi büyük bir oyun geldi.

Sorum şu Series S'in PC tarafında karşılığı nedir? Hangi ekran kartına eşittir? Konsol kaç yıl götürür?
1070 veya 2060'a eşit bence.

Şu dönemde pc alabilmek zor olduğu için benimde tercihim Xbox Series S oldu. İhtiyaçlarınızı karşılıyorsa alabilirsiniz. Ben çok oyun oynayan birisi değilim fakat arada kafa dağıtmak için girip oynuyorum. Zaten Game Pass sayesinde birçok oyuna erişim kolaylaşıyor ve bir oyundan öteki oyuna atlayıp duruyorum.
Yaklaşık 1 ay önce cihaza sahip oldum ve sıkıntı olarak görülebilecek tek yanı hafızası ama onu da taşınabilir disklerle hallediyorlar çok sıkıntı etmeye gerek yok. Series S oyun oynamak için alınabilecek en bütçe dostu cihaz. Alın derim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı