Xbox Series S almak mantıklı mı?

alijico

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Yeni nesil oyunları oynamak istiyorum fakat bilgisayarım çok izin vermiyor. Bütçem de kısıtlı gidip 40-50 bin TL bilgisayara verebilecek durumum yok. Onun yerine konsol alıp yeni nesil oyunları fena olmayan bir kalitede oynamak istiyorum. Sizce şu an Xbox Series S almak mı yoksa 2-3 yıl daha bekleyip yeni çıkacak olan oyun konsollarını mı beklemek mantıklı?

Bence F/P olarak en iyi oyun cihazlarından biri. Ama sıfır alacaksanız o bütçeyi bir tık arttırıp bilgisayar almak daha mantıklı olabilir.

Merhaba. Yeni nesil oyunları oynamak istiyorum fakat bilgisayarım çok izin vermiyor. Bütçem de kısıtlı gidip 40-50 bin TL bilgisayara verebilecek durumum yok. Onun yerine konsol alıp yeni nesil oyunları fena olmayan bir kalitede oynamak istiyorum. Sizce şu an Xbox Series S almak mı yoksa 2-3 yıl daha bekleyip yeni çıkacak olan oyun konsollarını mı beklemek mantıklı?
Hocam düz mantık düşünüyorum 2 3 sene sonraki konsolu alacak paranız varsa Series S sizin bütçenizde bir cihaz değil. Yeni nesil oyunları oynarsınız ama o cihaz artık çok güçsüz ya görüntü kalitesi iyi olmaz ya da 30 fps olur bazı oyunlar kısa bir zaman içerisinde. İyi bir tercih olmaz yani oyunlarla fazla işiniz yoksa görüntü fps önemsizse ancak alınabilir. Çıktığı zaman mantıklıydı da şuanda Fifa benzeri oyunlar için f/p bir cihaz haline geldi.

Series s fiyat performans ürünüdür ama ben olsam ikinci el temiz açılmamış bir series x alırdım. Daha uzun ömürlü olacağını düşünüyorum. 17-18'e ikinci el alınabilir.

Yeni konsolu 2-3 yıl yine bekleyin ama bu 2-3 yılda oyunlardan mahrum kalmayın. Alın cihazınızı 2-3 yıl oynar satarsınız. İkinci el alırsanız zarar etmeden veya çok zarar etmeden elinizden çıkartıp yeni nesil konsolu üzerine paranızı ekleyerek alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı