Xbox Series S almak

ibrahimsennn

Decapat
1.Xbox Series S alacağım fakat İngilizcem yok.
2. olarak RDR2 için alıyorum bile sayılırdı fakat Game Pass'ten silinmiş, neden? RDR satın alma yerin girdiğimde Burada oyunu Xbox'ta oynamak için Xbox Live Gold gerekir (abonelik ayrı satılır) diyor. Yani bunu satın alırsam Live Gold mu almam gerekiyor?
3. olarak oynanacak çok oyun var mı? Türkçe yeni oyunlar çıkacak mı, neler çıkacak? Teşekkür ederim.
4. olarak Türkçe yama kurabilir miyim? Öyle bir imkan var mı? Veya bir şekilde Türkçe yapabilir miyim? Teşekkürler.
5. olarak Series S'te CD girişi var mı?

Sadece ikinci soruya cevap vereyim, abonelik farklı oyun farklıdır, oyununuz varsa Xbox Live abonelik hesabına gerek yoktur, oyununuz yoksa Xbox Live aboneliği alarak erişebilirsiniz anlamında yazmışlar.

1- Türkçe oyunlar da var. İngilizce de edinilmeli bence. Sonuçta sene 2021 oldu.
2- RDR2 geçici olarak geliyor. Her oyun kalıcı durmuyor zaten. Bir ara Witcher 3 de vardı da gitti diye biliyorum.
3- Xbox Game Pass içinde yeterince oyun olduğuna inanıyorum.
4- Hayır.
5- Olması gerek.

1. Arayüzü Türkçe olarak kullanabilirsiniz.
2. Game Pass Ultimate aboneliği aldığınızda Gold ile birlikte veriyor ve makul bir fiyata denk geliyor.
3. Oyun yelpazesi oldukça geniş. Forza Horizon 4, Gears 5, Ark Survival Evolved gibi birçok oyun Türkçe alt yazı seçeneğine sahip.
4. Bir bilgim yok
5. Hayır konsol tamamen dijital.

Sence yabancı oyun oynayıp anlayan kaç kişi var?

Alt yazıları anlamasam yine anlar mıyım ki? :D
Xbox Live alırsam oyunu satın almasam bile oynayabilir miyim?
Sadece ikinci soruya cevap vereyim, abonelik farklı oyun farklıdır, oyununuz varsa Xbox Live abonelik hesabına gerek yoktur, oyununuz yoksa Xbox Live aboneliği alarak erişebilirsiniz anlamında yazmışlar.

2. yi cevaplayabilirim. Burada planlara göz atarsan XBOX Game Pass Ultimate'e (44,99TL) XBOX Live Gold ve EA Play dahildir. Bu yüzden ayrı bir satın alıma gerek yok.

5- Olması gerek.
Series S'de CD girişi yok.
Bazı oyunlar Game Pass'ten kaldırılabiliyor, neden kaldırıldığını biz bilemeyiz.
3. parti olarak hem PS tarafı hem Xbox tarafında çok fazla Türkçe destekli oyun yok, anca 1. partilerde oluyor.
Türkçe yama kuramazsın.
2- RDR2 geçici olarak geliyor. Her oyun kalıcı durmuyor zaten. Bir ara Witcher 3 de vardı da gitti diye biliyorum.

Witcher 3 konsol için Game Pass'de var.

Live Gold çevrimiçi yani çok oyunculu oyun oynamayı sağlar. Tek kişilik oyunlarda ihtiyacınız olmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı