Normal Dying Light'i bitirdim ve following dlcsinini indirdim. Nereden DLC'yi oynamaya başlayabilirim? Acaba ne yapmam gerekli?(Xbox Series S)
Buldum hocam teşekkürlerAna menüden oyna kısmına tıkladığınızda o bölümde The Following açık olması gerekiyor. Oradan oynayabilirsin.
Buldum teşekkür ederimOyunu bitirdikten sonra otomatik başlayabilir ya da ana menüde seçme şansı verebilir.
Ana menüden oyna kısmına tıkladığınızda o bölümde the following açık olması gerekiyor. Oradan oynayabilirsin.
Hocam etrafı biraz araştırın yanlış hatırlamıyorsam bir nehir gibi bir yere atlıyorduk ilkten galiba. Eğer yoksa da bir tane gözcü kulesi gibi bir şey vardı onu bulmaya çalışın.Hocam DLC'de nereye gideceğini göstermiyor şu an soylenti ile ilgili daha fazla bilgi bulanmı istiyor fakat koskoca haritada nereye gideceğim.
Hocam etrafı biraz araştırın yanlış hatırlamıyorsam bir nehir gibi bir yere atlıyorduk ilkten galiba. Eğer yoksa da bir tane gözcü kulesi gibi bir şey vardı onu bulmaya çalışın.
Sorun yok hocam, iyi oyunlar.Teşekkürler rahatsız ettiysem Kusura bakmayın
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.