Xbox Series S hala alınır mı?

Yakında yeni özel SSD çıkacak mış bu daha ucuz olacakmış bence SATA SSD daha mantıklı oyunu HDD'ye göre daha hızlı dahili SSD'ye aktarıyor diye biliyorum tabii bu kişisel görüstür başkası HDD alabilir
Her ikisini de denedim. 110 GB boyutundaki bir oyunu WD Black P10 3TB olan HDD'den dahili depolamaya taşıma süresi 21-22 dk. 480GB SanDisk SSD Plus'dan dahili depolamaya taşıma süresi 13 dk. 3TB olan HDD'yi 800 liraya, 480GB SSD'yi 400 liraya almıştım.

Her ikisini de denedim. 110 GB boyutundaki bir oyunu WD Black P10 3TB olan HDD'den dahili depolamaya taşıma süresi 21-22 dakika 480GB SanDisk SSD Plus'dan dahili depolamaya taşıma süresi 13 dakika 3TB olan HDD'yi 800 liraya, 480GB SSD'yi 400 liraya almıştım.

Arada 9-10 dk lik bir fark var o 9-10 dk keyifli şeklilde oynarsın oyunu

Yakında yeni özel SSD çıkacak mış bu daha ucuz olacakmış bence SATA SSD daha mantıklı oyunu HDD'ye göre daha hızlı dahili SSD'ye aktarıyor diye biliyorum tabii bu kişisel görüstür başkası HDD alabilir

Ben Xbox fan boy u değilim ama Forza serisi, CoD, Doom Eternal, gibi oyunlar daha çok ilgimi çekiyor ilk çıktığında Game Pass'te CoD görmek daha iyi bence son iki oyun PS de de var ama Forza yok
Forza gibi XBOX özel oyunları oynamak isterseniz tercihiniz XBOX olmalı zaten ama F/P olarak bence PS5 şu an alınabilecek en iyi cihaz. Bunu bir XBOX kullanıcısı olarak söylüyorum :)

Forza gibi Xbox özel oyunları oynamak isterseniz tercihiniz Xbox olmalı zaten ama F/P olarak bence PS5 şu an alınabilecek en iyi cihaz. Bunu bir Xbox kullanıcısı olarak söylüyorum :)

Alacak kişi eğer özel oyun sevdalısıysa PS tarafını seçecek seçmeli de ama ben şahsen PS oyunları ilgimi fazla çekmiyor ama kalitesiz diyemem PS oyunları harbiden kaliteli

Son düzenleme:
Forza'yı tamamen XCloud'dan oynadım. Microsoft Edge tarayıcıda gayet iyi çalışıyor.
Yakında Xbox oyunları GeForce NOW'a da gelecek.
Yani sırf Forza için Xbox alınmamalı. Erişilebilir olduğu çok platform var.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı