Xbox Series S servise nasıl gönderilir?

xenita

Centipat
Daha fazla  
Series S'in 24 aylık garantisinden 7 ay kaldı. Bana göre ilk zamanlara göre daha fazla sıcaklık hissettirdiği için bakım amacıyla sipariş oluşturdum. Çok enteresan bir şekilde “istenmedikçe güç kablosu, oyun kumandası vb. aksesuarları yanında göndermeyin”, “ürünü perakende kutusuyla göndermeyin, aksi takdirde geri gönderilmez” gibi uyarılar vardı. Hiçbir şey anlamadım. Ben bu konsolu poşete sarıp mı göndereceğim? Kim benden ne isteyecek? Microsoft Türkiye'yi arıyorum; sesli asistan “bekleyin” deyip kapatıyor. Sipariş şu an açık, kurye almaya gelecek ama ne yapacağım, nasıl vereceğim hiç anlamadım gerçekten. Bilen biri var mı?

Sadece konsolu göndermenizi istiyor Microsoft. Aynısını Xbox Controller göndermek için hazırladığımda da söylemişti. Herhangi bir kablo, uzatma, aparat vs. olmadan SADECE KONSOL gönderilecek.

Sadece konsolu göndermenizi istiyor Microsoft. Aynısını Xbox Controller göndermek için hazırladığımda da söylemişti. Herhangi bir kablo, uzatma, aparat vs. olmadan SADECE KONSOL gönderilecek.
Yani sadece konsolu farklı bir kutu içine koyup göndereceğim herhangi bir güç kablosu oyun kumandası hatta kutusu bile olmadan. Doğru anladım umarım

Birde garanti kapsamı şartlarını biraz okudum ve şimdi ne yaparlar? Biraz fazla ısınıyor gibi geliyor bana. Ama tamir, iade yada değişim haklarım oluyormuş mevcut duruma göre. Ek olarak garanti dışı bir durum bulurlarsa para istiyorlarmış yada olduğu gibi gonderiyorlarmış sanırsam. Sadece ısınıyor yani bakıma ihtiyacı var o kadar. Başım ağrıyacak gibi bı his var içimde :D

Yani sadece konsolu farklı bir kutu içine koyup göndereceğim herhangi bir güç kablosu oyun kumandası hatta kutusu bile olmadan. Doğru anladım umarım

Birde garanti kapsamı şartlarını biraz okudum ve şimdi ne yaparlar? Biraz fazla ısınıyor gibi geliyor bana. Ama tamir, iade yada değişim haklarım oluyormuş mevcut duruma göre. Ek olarak garanti dışı bir durum bulurlarsa para istiyorlarmış yada olduğu gibi gonderiyorlarmış sanırsam. Sadece ısınıyor yani bakıma ihtiyacı var o kadar. Başım ağrıyacak gibi bı his var içimde :D
Evet hocam doğru anladınız.

Ben servisle iki defa muhattap oldum ve hiçbir sorun yaşamadım. Bu tarz durumlarda biraz salağa yatmak en mantıklısı olabiliyor. Isınıyor, kapanıyor falan diyip çözümü karşıdan beklemek en güzeli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı