Xbox Series S vs One X

Mguresci

Picopat
Daha fazla  
Xbox almaya karar verdim ama hangisini alacağıma karar veremedim. Xbox Series S 8000 TL One X 7000 TL öğrenciyim 7. sınıfa gidiyorum para biriktirdim ama aradaki 1000 lirayı tamamlayamıyorum. One X alırsam çok kaybım olur mu?

Series S kesinlikle. 6 yıllık cihaz neredeyse One X. Yakında miladını dolduracaktır. Series S'in önünde daha çok uzun yıllar var. Optimizasyon bakımından konsol endüstrisinde yeni nesil her zaman önceliklidir. Bunu göz önünde bulundurun.

One X daha güçlü donanım olarak fakat Series S daha güncel ve SSD kullandığı için daha hızlı ayrıca güncel olması her zaman daha iyi optimizasyonu sayesinde One X ile aynı tecrübeyi belki daha iyisini yaşatacaktır. O yüzden Xbox Series S derim ben.

Series S almanı tavsiye ediyorum güncel oyunların çoğu One X'e çıkmıyor çıksada oyundan kısarak çıkıyor Series S yeni nesil ve daha uygun diye düşünüyorum.

Kesinlikle Series S, bak ciddiyim One X alınmaz, yeni nesil oyun yok oynayacak bir şey bulamıyorsun, bizzat One Xden Series S'e geçen biriyim. Sakın hata yapma.
One X istediği kadar güçlü olsun, isterse 4090 gücünde olsun, destek verilmiyor bu yüzden ne oyun var nede performans, çok kayıp yaşarsın, bizzat deneyimledim. Al bi tane Series S takıl 2 3 yıl.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı