Xbox Series S vs PC

Bütçe
en fazla 7500

stron37

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim 2 sorum var.
1.Series S mi yoksa üstüne biraz daha koyarak PC mi alınır?
2.Xbox Series S'te One Controller çalışır mı?

Son düzenleme:
7500'e çıkıyorsan en fazla 2060 sistem toplarsın evde idare edecek bilgisayarın varsa o paraya Series X de alabilirsiniz.

Şu aralar 5000 liraya bile RTX 2000 serisi ekran kartı yok hem Series X yanında alacaklarımla birlikte çok pahalı olacak ben 7500 lirayı zar zor ikna ettim yapma Allah aşkına.
Peki bu iki seçenek arasından hangisi.

Şu aralar 5000 liraya bile RTX 2000 serisi ekran kartı yok hem Series X yanında alacaklarımla birlikte çok pahalı olacak ben 7500 lirayı zar zor ikna ettim yapma Allah aşkına.

Series S daha iyi. Ayrıca hazır sistemlerde 2060 toplanıyor o bütçede monitör hariç

Sana tavsiyem Xbox serie X al oyun fiyatölarını dert etme Xbox'ta gamepaas sistemi var 40 TL gibi bir fiyata 100 oyun veriyor ve bu ay NBA 2K21 gibi bir oyun veriyor her ay 400 500TL değerinde 2
3 oyun veriyor bence al.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı