Xbox Series S vs PlayStation 4

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Herhangi bir taraf belirtmedim. Ona göre cevap vermeyin. Sadece donanım için al diyenlere cevabım budur.

Eskiye takılı kalmaya devam edin herkes yeni nesil oyunlar oynarken gelip ama bizde exclusive oyun var derseniz bu alınan konsolu 3-4 yıl kullancaksınız yeni nesil oyunlar oynamak varken eski oyunlarda mı takılı kalacaksınız.
Yani eski nesil bir konsol ile yeni nesil bir konsolun kıyaslamasını yapmayalım.

Eskiye takılı kalmaya devam edin herkes yeni nesil oyunlar oynarken gelip ama bizde exclusive oyun var derseniz bu alınan konsolu 3-4 yıl kullancaksınız yeni nesil oyunlar oynamak varken eski oyunlarda mı takılı kalacaksınız.
Yani eski nesil bir konsol ile yeni nesil bir konsolun kıyaslamasını yapmayalım.
PS4 ve PS4 Pro'ya hala Dying Light 2, Elden Ring, GoW:Ragnarok, Hogwarts Legacy, Call of Duty Modern Warfare II gibi güncel oyunlar çıkıyor farkında mısınız ?

Ayrıca ben marka kıyaslaması yapmıyorum dedim. Hangisinin oyunları daha iyiyse git onu al oyna dedim.

Adam aynı nesilden iki cihazı karşılaştırmıyor. Bir kere adaletsizlik var burada. Her türlü Series S bu tartışmaya açık bir konu değil. Kaldı ki arkadaş Slim versiyonu diyor. Pro olsa neyse.
Yazdığım mesajı idrak eder misin ? Hangisinin oyunları iyiyse, sevdiğinizi alın dedim. Kusura bakma ama sırf grafikleri iyi diye sevmediğim oyunları oynayamam.
Herhangi bir taraf belirtmedim. Ona göre cevap vermeyin. Sadece donanım için al diyenlere cevabım budur.

PS4 ve PS4 Pro'ya hala Dying Light 2, Elden Ring, GoW: Ragnarok, Hogwarts Legacy, Call of Duty Modern Warfare II gibi güncel oyunlar çıkıyor farkında mısınız?

Ayrıca ben marka kıyaslaması yapmıyorum dedim. Hangisinin oyunları daha iyiyse git onu al oyna dedim.

Yazdığım mesajı idrak eder misin? Hangisinin oyunları iyiyse, sevdiğinizi alın dedim.

PS 4 dediğin oyunları 900p 30 FPS oynatıyor ve bu oyunlar çıkmış olabilir bundan sonra PS özel oyunları artık PS 4'e çıkmayacak belki son 1-2 oyun falan.
Hem burada bir şey paylaşıyon bir de sonra ben bir şey demedim diyorsun ya o zaman yazma eski nesil konsol diyoruz 30 FPS oynatıyor ve bundan 1 sene sonra da oyun çıkmayacak büyük ihtimal 2022'den sonra bazı oyunlar çıkar bazıları çıkmaz.

PS 4 dediğin oyunları 900p 30 FPS oynatıyor ve bu oyunlar çıkmış olabilir bundan sonra PS özel oyunları artık PS 4'e çıkmayacak belki son 1-2 oyun falan.
Hem burada bir şey paylaşıyon bir de sonra ben bir şey demedim diyorsun ya o zaman yazma eski nesil konsol diyoruz 30 FPS oynatıyor ve bundan 1 sene sonra da oyun çıkmayacak büyük ihtimal 2022'den sonra bazı oyunlar çıkar bazıları çıkmaz.
Harika o zaman 60 fps ve daha iyi grafikli oyunlar daha oynayalım ama hiçbiri kalbimize dokunan güzel oyunlar olmasın süper fikirmiş.

60 FPS desteği var PS4'de. PS4 Fat sürümünde yok ama Slimden sonra 60 FPS desteği var. Yanlış bilgi vermeyin. Ayrıca 1080p oynatıyor.

60 FPS desteği var PS4'te. PS4 fat sürümünde yok ama Slim'den sonra 60 FPS desteği var. Yanlış bilgi vermeyin. Ayrıca 1080p oynatıyor.

Arkadaşın dediği Dying Light 2 ve benzeri oyunları 30 FPS 900p bazılarını 1080p oynatıyor desteği var ama dediği oyunları 40 FPS üstü oynatmıyor diye biliyorum.

Ps4 0 ile xbox series s 0 fiyatları hemen hemen aynı biri eski nesil biri yeni kesinlikle ama kesinlikle series s derim
(ikisinide deneyimlemiş biri olarak diyorum)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00